سرگرمی

اپلیکیشن فی چیست؟ انواع روش های پرداخت اپلیکیشن فی را بشناسید

حتما برای شما هم پیش آمده که چشم‌های‌تان را روی هم بگذارید و در رویای جذاب زندگی بدون تورم، هوای تمیز و قیمت‌های مناسب غرق شوید. آسان‌ترین راه مهاجرت، پذیرش در دانشگاه‌های خارجی یا مهاجرت تحصیلی است اما این مسیر هم بدون خرج نیست و برای پذیرش در بسیاری از دانشگاه‌ها باید اپ فی و دیگر هزینه‌ها را پرداخت کنید. اما آیا علی‌رغم تحریم‌ها و محدودیت‌های مختلف، امکان پرداخت اپلیکیشن فی وجود دارد؟ بله. در مقاله‌ی امروز به سوال مهم اپلیکیشن فی چیست پاسخ می‌دهیم و راه‌های پرداخت آن در ایران را معرفی می‌کنیم. با ما در بلاگ وال پی همراه باشید.

اپلیکیشن فی چیست؟

برای طی کردن فرایند اپلای در دانشگاه‌های خارجی باید مراحل مختلفی را پشت‌سر بگذارید و هزینه‌های مختلفی را پرداخت کنید. یکی از آنها پرداخت هزینه اپلیکیشن فی است که برخی از دانشگاه‌ها آن را دریافت نمی‌کنند. اپ فی هزینه‌ای است که دانشگاه‌ها در ازای بررسی مدارک شما دریافت می‌کنند. به بیان دیگر اگر این هزینه را پرداخت نکنید، مدارک شما بررسی نخواهند شد.

بسیاری از دانشگاه‌ها ازجمله هاروارد، استنفورد، ییل و … این هزینه را دریافت می‌کنند تا دانشجویان مصمم‌تر را شناسایی کنند. در نهایت با پرداخت Application Fee دیگر نیازی به پرداخت هزینه جلسه مصاحبه آنلاین نخواهد بود و تمام هزینه‌های بررسی واجد شرایط بودن شما تحت پوشش اپ فی قرار می‌گیرند.

اپ فی

هزینه اپلیکیشن فی چقدر است؟

پس از پاسخ به سوال اپلیکیشن فی چیست، به بررسی نرخ آن می‌پردازیم. هزینه اپ فی به دانشگاه مورد نظر شما بستگی دارد و گاهی حتی بین کالج‌های یک کشور هم یکسان نیست. به‌عنوان مثال اپ فی در کالج‌های آمریکا به‌طور متوسط ۴۰ دلار است اما اگر به سراغ دانشگاه‌های رده بالاتر یعنی استنفورد، کالیفرنیا، هاروارد و … بروید این مبلغ به ۸۵ الی ۹۰ دلار هم می‌رسد.

هزینه Application Fee در اروپا نیز به‌طور متوسط در حدود ۸۵ یورو قرار دارد اما در کانادا از همه جا بیشتر است و به‌طور میانگین بیش از ۱۰۰ دلار است. به هرحال هزینه اپ فی بر اساس عوامل زیر تعیین می‌شود.

  • کشور مقصد
  • مقطع تحصیلی
  • رشته تحصیلی
  • نوع برنامه تحصیلی
  • محل تولد دانشجو

روش‌های پرداخت اپلیکیشن فی چیست؟

راه‌های بسیاری برای پرداخت اپلیکیشن فی وجود دارد اما بنا به دلایلی از جمله تحریم‌ها و موقعیت جغرافیایی، امکان استفاده از این راه‌ها برای دانشجوهای ایرانی ممکن نیست. در ادامه برخی از بهترین راه‌های پرداخت هزینه اپلیکیشن فی را معرفی می‌کنیم تا بتوانید هزینه تحصیل خود را علی‌رغم تحریم‌ها پرداخت کنید.

پی پال (PayPal)

پی پال یکی از بهترین شرکت‌های پرداخت است که با استفاده از حساب‌های این شرکت یعنی پرسونال و بیزینس می‌توانید تمام پرداخت‌های ارزی از جمله اپلیکیشن فی را انجام دهید. این شرکت خدمات خود را در بیش از ۲۰۰ کشور از جهان ارائه کرده و احتمالا دانشگاه مورد نظر شما هم در یکی از آن‌ها قرار دارد. همچنین PayPal از ۲۵ ارز پشتیبانی کرده و به‌راحتی می‌توانید دلار یا یورویی خود را به ارز کشور مقصد تبدیل کنید؛ تنها کافیست تا یک حساب باز کرده و آن را شارژ کنید اما به‌دنبال تحریم‌ها، پی پل به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهد و برای یک افتتاح حساب ساده باید محدودیت‌ها را دور بزنید و از واسطه‌ها استفاده کنید. همچنین هنگام پرداخت و استفاده از حساب نیز باید از VPS استفاده کنید تا پی پال متوجه هویت ایرانی شما نشود. برای آشنایی با صفرتاصد پی پل، کلیه خدمات، کاربردها و مزایای این روش پرداخت فوق‌العاده توصیه می‌کنیم مقاله پی پال چیست را بخوانید.

پی پال

مستر کارت (Mastercard)

هدف مسترکارت امکان انجام تمام پرداخت‌ها و تراکنش‌های روزمره تنها با استفاده از یک کارت است و به‌نظر آنها در این امر به موفقیت رسیده‌اند. حالا در هر نقطه‌ای از جهان Mastercard یک روش پرداخت پذیرفته‌شده است که می‌توانید از آن برای انجام پرداخت هزینه‌های دانشگاه، رزرو بلیت، خرید در فروشگاه‌های آنلاین و … استفاده کنید. با این حال متاسفانه این شرکت بزرگ هم همچون پی پال، ارائه خدمات به کاربران ایرانی را متوقف کرده و برای استفاده از آن باید تحریم‌ها و محدودیت‌ها را دور بزنید و با استفاده از واسطه‌ها حساب مسترکارت بسازید. با این حال استفاده از واسطه‌ها و مدارک تقلبی نیز ریسک چشمگیری دارد و در صورت لو رفتن، حساب شما مسدود خواهد شد و دارایی‌های‌تان توقیف می‌شوند. در این شرایط تحریمی چه کسی حوصله دردسرهای حساب باز کردن را دارد؟ پیشنهاد ما به شما کارت مجازی است. وال پی مستر کارت مجازی را با کمترین قیمت ممکن موجود کرده تا کارت خود را به‌صورت آنی تحویل بگیرید.

ویزا (Visa)

ویزا سومین ضلع مثلث بزرگ‌ترین شرکت‌های پرداخت است. این شرکت نیز حساب‌ها و محصولات متعددی دارد و نزدیک به یک میلیارد نفر در سرتاسر جهان از خدمات آن‌ها استفاده می‌کنند. Visa در بیشتر دانشگاه‌های جهان به‌عنوان یک روش پرداخت اپلیکیشن فی پذیرفته شده است. با حساب این شرکت نیز قادر به انجام پرداخت و خرید از فروشگاه‌ها خواهید بود اما ویزا هم ایران را در لیست کشورهای تحریمی قرار داده و به ایرانیان خدمات نمی‌دهد. برای افتتاح حساب ویزا باید از واسطه‌ها استفاده کنید تا این واسطه‌ها در خارج از مرزهای ایران حساب را برای شما افتتاح کنند. با این حال استفاده از ویزا کارت مجازی نیازی به واسطه‌ها ندارد و وال پی، این گیف کارت را در موجودی‌های مختلف برای شما فراهم کرده تا با بهترین قیمت کارت خود را خریداری کنید.

ویزا

گیفت کارت (Gift Card)

گیفت کارت یا کارت هدیه یکی دیگر از روش‌های پرداخت اپ فی است. این کارت‌ها به میزان مشخصی اعتبار دارند و در مبالغ مختلف موجود هستند. گیفت کارت‌ یکی از جایگزین‌های پول نقد است که به هیچ حساب بانکی متصل نیست و به همین دلیل می‌توانید بدون نگرانی از تحریم‌ها از آنها استفاده کرده و پرداخت خود را انجام دهید. با این حال امکان شارژ کردن گیفت کارت وجود ندارد و در صورت تمام شدن موجودی باید Gift Card جدیدی خریداری کنید. توجه داشته باشید که می‌توان از گیفت برای پرداخت هزینه اپلیکیشن فی استفاده کرد اما همه گیفت کارت‌ها مورد پذیرش کالج‌ها نیستند. اگرچه بیشتر دانشگاه‌ها گیفت کارت ویزا و مسترکارت را به‌عنوان یک روش پرداخت پذیرفته‌اند اما بهتر است پیش از خرید کارت هدیه، روش پرداخت دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید.

کیف پول الکترونیکی (E-Wallet)

این روزها تا دل‌تان بخواهد کیف پول الکترونیکی وجود دارد که می‌توان به اپل پی، سامسونگ پی و گوگل پی اشاره کرد. روش کار این کیف پول‌ها بدین صورت است که شما ابتدا ولت را شارژ می‌کنید، سپس می‌توانید هزینه خریدهای خود را با استفاده از موجودی E-Wallet پرداخت کنید تا نیازی به وارد کردن اطلاعات حساب و کارت بانکی نباشد.

با این حال همچون گیفت کارت، همه کیف پول‌های الکترونیکی مورد پذیرش کالج‌ها نیستند، به بیان دیگر نمی‌توانید از تمام ولت‌های الکترونیکی برای پرداخت هزینه اپلیکیشن فی استفاده کنید. بنابراین پیش از شارژ کردن کیف پول، روش‌های پرداخت کالج دلخواه‌تان را بررسی کنید. کیف پول الکترونیکی از مدرن‌ترین روش‌های حساب کردن اپلیکیشن فی و پرداخت ارزی است، اما غیر از ولت الکترونیکی، پرداخت‌های ارزی در ایران با چه روش‌هایی انجام می‌شود؟ برای آشنایی کامل با این پرداخت‌ها و روش‌های انجام آن مقاله پرداخت ارزی چیست را بخوانید.

کردیت کارت (Credit Card)

کردیت کارت به معنای کارت اعتباری است. در این کارت‌ها فارغ از حساب بانکی به شما اعتباری داده می‌شود تا با استفاده از آن خرید خود را انجام دهید و هزینه را بعدا پرداخت کنید. برای درک بهتر، سیم‌کارت‌های دائمی را درنظر بگیرید، هزینه تماس و پیامک با این سیم‌کارت‌ها فورا پرداخت نمی‌شود و می‌توانید بعدا پرداخت کنید.

کردیت کارت

اگرچه این روش یکی از بهترین راه‌های پرداخت اپلیکیشن فی است اما برای دریافت کردیت کارت باید در یکی از بانک‌های خارجیِ متصل به شبکه بانکی بین‌المللی حساب باز کنید. این بانک‌ها به ایرانیان خدمات نمی‌دهند و اگر اقامت خارج از کشور نداشته باشید، عملا امکان افتتاح حساب برای شما وجود ندارد. برای آشنایی بیشتر با این دسته از کارت‌ها، مقاله کردیت کارت را بخوانید.

آیا راهی برای پرداخت نکردن اپلیکیشن فی وجود دارد؟

برخی از دانشگاه‌ها نیازی به اپ فی ندارند اما راه‌هایی برای عدم پرداخت اپ فی وجود دارد. در واقع دانشگاه از هزینه صرف نظر می‌کند و به آن Application Fee Waiver یا ویو اپلیکیشن فی گفته می‌شود. توجه کنید که حتما دانشگاه در ضوابط خود به امکان ویو اپ فی اشاره کرده باشد. برای ویو اپلیکیشن فی چند راه وجود دارد که آنها را شرح می‌دهیم.

ویو اپلیکیشن فی

کسب نمره‌ی بالا در آزمون ورودی

برای اخذ پذیرش در برخی از دانشگاه‌ها باید در آزمون‌های ورودی شرکت کنید. در صورت کسب نمرات عالی و ممتاز نیازی به پرداخت اپ فی نخواهد بود.

ارائه درخواست پذیرش تحصیلی آنلاین

برخی از کالج‌ها برای صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، پاداشی را برای ارائه درخواست آنلاین درنظر گرفته‌اند که این پاداش، عدم نیاز به پرداخت Application Fee است.

بیشتر بخوانید: گوگل پلی چیست

تمکن مالی ضعیف

اگر امکان پرداخت هزینه اپ فی را ندارید پس می‌توانید به دانشگاه ایمیل بزنید و شرایط خود را شرح دهید. در صورت موفقیت در اثبات عدم توان پرداخت، دانشگاه از دریافت هزینه اپلیکیشن فی صرف‌نظر خواهد کرد.

استفاده از بورسیه تحصیلی

بسیاری از دانشگاه‌ها با اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان برتر هزینه تحصیل و زندگی آنها را تامین می‌کنند. اپلیکیشن فی نیز در لیست هزینه‌های تحصیلی قرار گرفته و کالج از آن صرف‌نظر می‌کند. به هر حال اگر بورسیه ندارید و امکان استفاده از دیگر راه‌ها برای شما موجود نیست پس می‌توانید پرداخت هزینه اپلیکیشن فی خود را به وال پی بسپارید تا در سریع‌ترین زمان ممکن برای شما انجام شود.

اپلیکیشن فی؛ محدودیتی پیش‌ِروی شما نیست

علی‌رغم تحریم‌ها، محدودیتی جلودار شما نیست و می‌توانید درخواست اخذ پذیرش خود را به هر کالجی در هر نقطه از کره خاکی ارسال کنید. با این حال برای پرداخت اپلیکیشن فی و انتخاب واسطه، امن‌ترین گزینه را انتخاب کنید و نسبت به کلاه‌برداری‌ها آگاه باشید. شما دانشجویان عزیز چه تجربه‌ای از مواجهه با چالش‌های پرداخت دانشگاهی دارید؟ منتظر خواندن تجربه‌های ارزشمند شما هستیم. از اینکه تا پایان مقاله اپلیکیشن فی چیست همراه ما بودید سپاسگزاریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا