حساب های بین المللیفین تک

پی پال چیست؟ آموزش جامع صفر تا صد ساخت اکانت و استفاده از پی پال

پی پال، نامی آشنا در صنعت پرداخت که حتما یک‌بار به گوش‌تان خورده است. امروزه این شرکت به ۴۳۵ میلیون نفر کاربر در سرتاسر جهان خدمات می‌دهد و در بیش از ۲۰۰ کشور جهان فعالیت می‌کند. این شرکت حساب‌های مختلفی دارد که در عین سادگی تمام نیازهای یک کاربر برای پرداخت ارزی را برطرف می‌کنند. اما سوال مهم اینجاست که آیا می‌توان علی‌رغم تحریم‌ها از خدمات پی پل در ایران استفاده کرد؟ بله. امروز در این مقاله قصد داریم که به صفرتاصد معرفی پی پال بپردازیم. همچنین در ادامه مقاله آموزش ساخت حساب پی پال و راه‌های استفاده از آن در ایران را معرفی می‌کنیم. با ما در بلاگ وال پی همراه باشید.

فهرست مطالب

معرفی پی پال

پی پال (PayPal) یکی از شناخته‌شده‌ترین و بهترین سیستم‌های پرداخت دیجیتال است و در حال حاضر بیش از ۴۳۵ میلیون نفر و بیش از ۱۷ میلیون کسب‌وکار از آن استفاده می‌کنند. این سرویس آنلاین به شما این امکان را می‌دهد تا حساب خود را افتتاح کنید و از آن برای پرداخت ارزی، انتقال و دریافت پول استفاده کنید. در حال حاضر پی‌پال حساب‌های متعددی دارد که هرکدام از آنها کاربرد خاص خود را دارند. PayPal در بیش از ۲۰۰ کشور از جهان فعال است و از ۲۵ ارز پشتیبانی می‌کند که متاسفانه ایران و ریال یکی از آنها نیستند. با این حال راه‌هایی برای ساخت حساب پی پال در ایران وجود دارد که در ادامه آنها را معرفی می‌کنیم.

معرفی پی پال

پی‌پال یکی از بهترین شرکت‌ها برای انجام پرداخت ارزی است اما اصلا پرداخت ارزی چیست و چه کاربردها و چالش‌هایی برای کاربران ایرانی دارد؟ برای دریافت پاسخ این سوال و آشنایی با دیگر روش‌های انجام پرداخت دلاری، مقاله پرداخت ارزی چیست را بخوانید.

تاریخچه پی پال؛ ادغامی برای تغییر تاریخ

تاریخچه پی پل داستان یک ادغام موفق و رشد سریع است. این شرکت در دسامبر ۱۹۹۸ با نام Confinity و از سوی مکس لوچین (Max Levchin)، پیتر تیل (Peter Thiel) و لوک نوزک (Luke Nosek) تاسیس شد. در ابتدا کانفینیتی در مسیر توسعه نرم‌افزارهای امنیتی قرار داشت اما طولی نکشید که تمرکز آن به سمت پرداخت‌های دیجیتال معطوف شد. در نهایت در مارس ۲۰۰۰ دو شرکت Confinity و X.com با یکدیگر ادغام شدند. X.com در قالب یک شرکت بانکداری آنلاین فعالیت می‌کرد و از سوی ایلان ماسک (Elon Musk) تاسیس شده بود. پس از ادغام، ایلان به‌عنوان مدیرعامل شرکت انتخاب شد و در سال ۲۰۰۱ نام آن را به پی پال تغییر داد.

بنیان‌گذاران پی پل

پی‌پال به‌سرعت رشد کرد و به محبوبیت چشمگیری دست یافت و در سال ۲۰۰۲ از سوی شرکت بزرگ eBay خریداری شد. تحت مالکیت این شرکت پی پل به رشد خود ادامه داد و ویژگی‌های جدیدی به سیستم پرداخت آن اضافه شد.

پی پال چگونه کار می‌کند؟

پی پل به‌عنوان یک واسطه بین شما و بانک کار می‌کند. ابتدا باید فرایند ساخت حساب پی پال را انجام دهید و سپس اطلاعات حساب بانکی، دبیت کارت یا کارت اعتباری را به کیف پول دیجیتال PayPal لینک کنید. حالا دیگر نیازی نیست که برای هر خرید اطلاعات کارت یا حساب را وارد کنید و تنها با یک کلیک خرید انجام شده و تمام تراکنش‌ها به‌جای بانک از طریق پی‌پال پردازش می‌شوند.

با لینک کردن حساب به PayPal، تمام پول‌های دریافتی در حساب پی پال شما قرار می‌گیرند و می‌توانید از آنها برای خرید، انتقال و … استفاده کنید. توجه کنید که پی پل هیچ‌گونه دسترسی به اطلاعات حساب بانکی نخواهد داشت و تنها تراکنش‌ها را پردازش می‌کند.

مهم‌ترین مزایای PayPal چیست؟

این روزها تا دل‌تان بخواهد سیستم‌ پرداخت آنلاین وجود دارد که می‌توان به اپل پی و گوگل پی اشاره کرد. با این حال Paypal مزایای بیشتری نسبت به دیگر سیستم‌های پرداخت دارد و برتری خود را حفظ کرده است.

پذیرفته شده در سرتاسر دنیا

مهم‌ترین مورد معرفی پی پال و کاربردهای آن، پذیرش این شرکت در سرتاسر دنیاست. PayPal به‌طور گسترده‌ در جهان پذیرفته شده و حتی کسب‌وکارهای کوچک نیز از آن استفاده می‌کنند. در واقع در هر فروشگاهی درگاه خرید با پی پل وجود دارد و همین کاربرد مهم در دیگر سیستم‌های پرداخت دیده نمی‌شود.

 حفاظت از خریدار

حفاظت از خریدار دیگر کاربرد مهم در معرفی پی پال است. این ویژگی تضمین می‌کند که در صورت عدم تطابق کالا با توضیحات فروشنده یا نرسیدن کالا، پول پرداخت‌شده به خریدار باز می‌گردد. همچنین حفاظت از فروشنده نیز در سیستم پی‌پال وجود دارد و اگر فروشنده مدرکی ارائه کند که حاکی از پست کردن کالا باشد، پی پل ادعای شخص مقابل مبنی بر دریافت نکردن کالا را رد کرده و پول را به فروشنده بازمی‌گرداند.

امنیت فوق‌العاده

برای خرید با پی پل نیازی به وارد کردن مشخصات کارت یا شماره CVV2 نیست و فقط باید رمز عبور حساب PayPal را وارد کنید. بدین ترتیب فروشگاه اینترنتی قادر به سیو کردن مشخصات شما در پایگاه‌های داده‌ نخواهد بود و به همین دلیل، پی پال یک لایه امنیتی اضافی نسبت به پرداخت عادی دارد.

امنیت PayPal

سیستم OneTouch

با فعال کردن سیستم OneTouch، تنها کافیست تا یک‌بار به حساب پی پال وارد شوید و برای خریدهای بعدی نیازی به هر بار لاگین کردن نخواهد بود. این سیستم در تمام فروشگاه‌ها کار کرده و می‌توانید آن را در هر پلتفرمی فعال کنید.

راحتی استفاده

استفاده از پی پل بسیار آسان است. تنها با چند کلیک می‌توانید پول انتقال دهید یا پرداختی را کامل کنید. در واقع رابط کاربری پی پال طوری طراحی شده که همه افراد قادر به استفاده از آن باشند.

چرا باید از پی پال استفاده کنیم؟ بررسی کاربردهای PayPal

پی پال کاربردهای فراوانی دارد و می‌توانید از خدمات آن برای انجام فعالیت‌های مختلف و پرداخت‌های ارزی استفاده کنید. برخی از مهم‌ترین کاربردهای PayPal به شرح زیر هستند.

انتقال پول

به دلیل فعالیت پی‌پال در بیش از ۲۰۰ کشور دنیا می‌توان پول را به هر نقطه‌ای انتقال داد. بدین ترتیب دانشجوها، مهاجرین، مسافران، تاجران و … می‌توانند با ساخت حساب پی پال به‌راحتی تراکنش‌های بین‌المللی خود را انجام دهند.

خرید در فروشگاه‌های اینترنتی

بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی مجهز به درگاه پرداخت پی پال هستند و PayPal یک روش پرداخت محبوب در سرتاسر جهان است. برای خرید از فروشگاه‌های اینترنتی تنها کافیست تا یک حساب پی پل داشته باشید و آن را شارژ کنید تا با چند کلیک خرید انجام شود. توجه کنید خرید کالاهای فیزیکی از فروشگاه‌های اینترنتی تنها در صورتی امکان‌پذیر است که فروشنده امکان ارسال مستقیم به ایران داشته باشد.

پرداخت در سایت‌های خارجی

بسیاری از سایت‌های بزرگ از جمله اسپاتیفای، نتفلیکس و … درگاه پرداخت پی پال را در لیست روش‌های پرداخت خود قرار داده‌اند و می‌توانید اشتراک آنها را با استفاده از PayPal خریداری کنید. در واقع اگر سایت، پی پال را به‌عنوان روش پرداخت پذیرفته باشد پس می‌توانید پرداخت‌های خود را در آن انجام دهید.

تبدیل ارز

تبدیل ارز یکی از اصلی‌ترین نیازهای مسافران و بازرگانان است. پی پل از ۲۵ ارز پشتیبانی کرده و می‌توانید ارز خود را به هرکدام از آنها تبدیل کنید و تنها کافیست تا کارمزد تبدیل را پرداخت کنید.

کسب درآمد

این روزها امکان ندارد ایرانی باشید و عبارت درآمد دلاری به گوش‌تان نخورده باشد. حساب پی پال یکی از بهترین گزینه‌ها برای دریافت هزینه و دستمزد است. بیشتر کسب‌وکارهای معتبر با پی‌پال کار می‌کنند و واریز حقوق با پی پل برای آنها هم راحت‌تر است. بدین ترتیب با یک حساب PayPal می‌توانید بی‌دغدغه با کارفرماهای خارجی همکاری کنید و درآمد دلاری داشته باشید.

انواع حساب‌های PayPal؛ ساخت حساب پی پال به چه صورت است؟

پی پال برای مشتریان خود چندین مدل حساب و محصول را درنظر گرفته که مهم‌ترین‌ها به شرح زیر هستند:

  • Personal
  • Premier
  • Business
  • Credit Card
انواع حساب پی پال

معرفی حساب Personal 

اکانت پرسونال، حساب عادی پی پال است. این حساب امکانات کمتری نسبت به دیگر حساب‌ها داشته و بیشتر برای پرداخت سریع و آسان با مبالغ کم انجام می‌شود. می‌توان از این اکانت برای خرید و انجام پرداخت‌ها استفاده کرد. با این حال امکان استفاده از اکانت پرسونال برای فروش و دریافت درگاه ممکن نیست. در نهایت می‌توان گفت که حساب پرسونال تمام نیازهای یک کاربر عادی را پوشش می‌دهد.

نحوه باز کردن حساب Personal

برای باز کردن حساب پرسونال مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. به وب‌سایت www.paypal.com وارد شوید و روی گزینه Sign Up کلیک کنید تا فرایند ثبت‌نام آغاز شود.
  2. روی گزینه Sign Up for a Personal Account کلیک کنید.
  3. نام کشور، آدرس ایمیل و رمز عبور را وارد کنید.
  4. سپس اطلاعات شخصی دیگری از جمله نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و کد ملی را وارد کنید.
  5. کردیت کارت یا دبیت کارت خود را به حساب پی پال لینک کنید. (این مرحله اختیاری است)
  6. حسابی که در بانک دارید را به پی پل لینک کنید. (این مرحله اختیاری است)
  7. آدرس ایمیل و شماره تلفن را تایید کنید تا احراز هویت و ثبت‌نام کامل شود.

ثبت‌نام حساب پرسونال پی‌پال با همین چند مرحله انجام می‌شود اما نکته مهم این است که پی پال به ایران خدمات نمی‌دهد و باید از پاسپورت تقلبی کشورهای دیگر یا واسطه‌ها استفاده کنید. پاسپورت‌های تقلبی و فیک نیز ریسک فوق‌العاده‌ای دارند و درصورت لو رفتن، حساب شما به‌طور کامل مسدود خواهد شد و دارایی‌های‌تان توقیف می‌شوند. بنابراین اگر با این آموزش قصد ساخت اکانت پی پال را دارید هیچ‌گونه مسئولیتی متوجه وال پی نخواهد بود.

معرفی حساب Premier

پریمیر همان حساب پرسونال است اما امکانات بیشتری دارد. به‌عنوان مثال می‌توان از این حساب برای فروش استفاده کرد و حجم بالاتری از تراکنش‌ها را انجام داد. به‌طور کلی این حساب بیشتر مناسب صاحبان کسب‌وکارهای کوچک است. برای ساخت حساب پی پال پریمیر، باید حساب پرسونال را با ارائه اطلاعات بیشتر به آن تبدیل کنید.

معرفی حساب Business

حساب بیزینس پی پال مناسب کسانی است که نیاز به دریافت درگاه دارند و به‌دنبال فروش گسترده هستند. این حساب علاوه‌بر درگاه و امکان فروش، امکان مدیریت روزانه فروش‌ها و پرداخت‌ها را هم برای کسب‌وکارهای بزرگ فراهم می‌کند. به‌طور کلی این اکانت نیازهای صاحبان کسب‌وکارهای بزرگ را برطرف کرده و حجم تراکنش بسیار بالایی دارد.

نحوه باز کردن حساب Business

برای باز کردن حساب بیزینس مراحل زیر به‌صورت گام‌به‌گام دنبال کنید.

  1. به وب‌سایت PayPal.com مراجعه کرده و روی Sign Up کلیک کنید.
  2. Business Account را انتخاب کرده و روی گزینه Next کلیک کنید.
  3. آدرس ایمیلی که برای حساب پرسونال استفاده نشده را وارد کنید.
  4. برخی اطلاعات پایه‌ای از کسب‌وکار خود را وارد کنید. سپس روی گزینه Agree و Create Account کلیک کنید.
  5. اطلاعات بیشتری از کسب‌وکار یا بیزینس خود ارائه کنید.
  6. اطلاعات شخصی صاحب حساب یا کسب‌وکار را وارد کنید.
  7. ایمیلی که ابتدا وارد کرده بودید را تایید کنید.
  8. اطلاعات حساب بانکی متعلق به کسب‌وکار را ارائه کنید تا ساخت حساب بیزنس تکمیل شود.

پی‌پال برای این حساب هم به ایرانیان خدمات نمی‌دهد و باز هم باید از اطلاعات و مدارک تقلبی استفاده کنید. توجه داشته باشید ریسک لو رفتن حساب بیزنس و توقیف دارایی‌ها بیشتر از پرسونال است چرا که باید اطلاعات کسب‌وکار را نیز وارد کنید.

معرفی Credit Card

کردیت کارت یا کارت اعتباری پی پال نوعی از حساب است که در ایران چندان رایج نیست. در این حساب‌ها بر اساس سوابق بانکی، اعتباری برای کاربران درنظر گرفته می‌شود که می‌توانند با استفاده از آن خرید خود را انجام بدهند و هزینه را بعدا پرداخت کنند. اگر فروشگاه آنلاین درگاه پرداخت پی پل را داشته باشد پس امکان استفاده از کردیت کارت نیز  در آن فراهم است و می‌توانید هزینه خرید را بعدا پرداخت کنید.

کردیت کارت پی پل

کاربران قادر هستند تا حساب کارت اعتباری را به‌طور آنلاین مدیریت کرده و پرداخت‌های خود را مستقیما با آن انجام بدهند. توجه کنید که کارت اعتباری محصولی مجزا از خدمات پرداخت PayPal است و متاسفانه، امکان دریافت آن برای مشتریان ایرانی وجود ندارد. برای آشنایی بیشتر با این محصول و کاربردهای آن، مقاله کردیت کارت را بخوانید.

هزینه‌ها و کارمزدهای پی پال به چه صورت است؟

پس از معرفی پی پال و حساب‌های آن، به سراغ کارمزدها و هزینه‌ها می‌رویم. ساخت حساب، خرید آنلاین و بیشتر تراکنش‌های شخصی در پی پل رایگان هستند. با این حال Paypal برای انواع خاصی از تراکنش‌ها کارمزد دریافت می‌کند. همچنین حداقل تراکنش پی پال ۰.۰۱ دلار است و سقف تراکنش نیز در سطح ۴ هزار دلار قرار دارد.

کارمزدهای PayPal

کارمزد پرداخت‌ها

اگر ارز را تبدیل نکنید، هیچ هزینه‌ای برای خرید آنلاین از کسب‌وکارهای کوچک از شما دریافت نخواهد شد. همچنین درصورت تبدیل ارز، ۳ الی ۴ درصد از حجم تراکنش در قالب کارمزد از حساب شما کسر می‌شود.

کارمزد تراکنش‌های شخصی

پی پال ویژگی‌ جذابی را طراحی کرده که به کاربران این امکان را می‌دهد تا آشنایان خود را در لیست «دوستان و خانواده» قرار دهند. کارمزد انتقال یا دریافت پول از لیست دوستان و خانواده بستگی به مبدا ارسال پول و مقصد دریافت پول دارد. بدین ترتیب برای برخی از تراکنش‌ها کارمزدی دریافت نخواهد شد و برای بقیه تراکنش‌ها در نظر گرفته می‌شود.

به‌عنوان مثال اگر از حساب بانکی Amex استفاده کنید، هیچ کارمزدی برای تراکنش‌های داخلی در نظر گرفته نمی‌شود. با این حال برای تراکنش‌های بین‌المللی باید ۵ درصد از مبلغ تراکنش را به‌عنوان کارمزد پرداخت کنید. همچنین برای انتقال وجه فوری نیز باید یک درصد از موجودی حساب و حدود ۱۰ دلار کارمزد پرداخت کنید.

کارمزد برداشت پول

کارمزد برداشت پول از پی پال یک نرخ ثابت است و به مقدار تراکنش بستگی ندارد. بدین ترتیب برای هر برداشت باید ۱.۵ دلار آمریکا را پرداخت کنید.

کارمزد برداشت پول در سه غول اصلی پرداخت یعنی مستر کارت، ویزا و پی پال یکسان نیست و هرکدام از آنها نرخ خاص خود را دارد. با این حال می‌توانید با مقایسه ویزا کارت با مستر کارت، بهترین کارت را برای خود انتخاب کنید.

آیا امکان استفاده از پی پال در ایران وجود دارد؟

به‌دلیل تحریم‌ها، پی‌پال در ایران حضور ندارد و به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهد. با این حال با انجام برخی اقدامات می‌توان محدودیت‌ها را دور زد و ساخت حساب پی پال را انجام داد. برای افتتاح حساب باید از واسطه‌ها استفاده کنید تا آنها برای شما حساب را در خارج از مرزهای ایران باز کنند. با این حال توجه داشته باشید که استفاده از مدارک غیرقانونی ریسک فراوانی دارد و درصورت لو رفتن، نه‌تنها حساب مسدود می‌شود بلکه دارایی‌ها نیز توقیف خواهند شد.
همچنین هنگام استفاده از PayPal باید از VPS یا سرور مجازی استفاده کنید تا IP آدرس شما تغییر نکند و پی پل متوجه هویت ایرانی شما نشود.

آموزش شارژ حساب پی‌ پال

پس از ساخت حساب پی پال، حالا نوبت به شارژ کردن آن رسیده است. شارژ اکانت را می‌توان به دو روش انجام داد که به شرح زیر هستند.

شارژ حساب مستقیم

برای شارژ حساب مستقیم و واریز پول، مراحل زیر را به‌صورت پیاپی انجام دهید.

  1. به حساب کاربری در وب‌سایت www.PayPal.com وارد شوید.
  2. روی گزینه Wallet کلیک کنید.
  3. گزینه Transfer Money را انتخاب کنید.
  4. Add Money To Your Balance را انتخاب کنید.
  5. بانک مورد نظر را انتخاب کرده و مبلغ را وارد کنید.
  6. در آخر روی گزینه Add کلیک کنید تا واریز پول انجام شود.

توجه کنید که انجام این مراحل و واریز پول با این روش برای کاربران ایرانی ممکن نیست چرا که امکان باز کردن حساب در بانک‌های خارجی یا استفاده از کردیت کارت پی پال برای کاربران ایرانی مقدور نیست.

شارژ حساب با واسطه‌ها

با این حال می‌توان با استفاده از واسطه‌ها حساب را شارژ کرد. شما پول را به واسطه واریز می‌کنید تا آنها تراکنش را برای‌تان انجام بدهند. وال پی یکی از بهترین واسطه‌های شارژ حساب و انجام پرداخت است و به شما این تضمین را می‌دهد تا در بستری قانونی و با مدارکی معتبر پرداخت‌تان را انجام بدهد.

استفاده از پی پال برای دریافت درآمد

پس از ساخت حساب پی پال و استفاده از آن برای دریافت درآمد نیازی به اقدامات پیچیده نیست و تنها کافیست تا مراحل زیر را به‌صورت قدم‌به‌قدم دنبال کنید.

  1. پس از ورود به اکانت پی پل، روی دکمه Request کلیک کنید.
  2. لینک خود را با استفاده از PayPal.Me بسازید.
  3. لینک را برای کارفرما بفرستید. کارفرما با این لینک به مشخصات شما دسترسی خواهد داشت تا پول را ارسال کند.
  4. پس از واریز، اعلان یا نوتیفیکیشنی مبنی بر واریز پول دریافت خواهید کرد و پول به موجودی حساب شما اضافه می‌شود.

آموزش ارسال پول با پی پال

با توجه به رابط کاربری آسان پی پل، ارسال پول نیز به‌راحتی انجام می‌شود و هیچ‌ پیچیدگی خاصی ندارد. برای اینکار مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. پس از ورود به اکانت، روی دکمه Send کلیک کنید.
  2. نام‌ونام‌خانودگی، آدرس ایمیل و شماره تلفن حساب فرد مورد نظر را بنویسید. همچنین می‌توانید کد QR فرد مقابل را اسکن کنید تا نیازی به وارد کردن اطلاعات نباشد.
  3. مقدار ارسال را وارد کنید.
  4. در مرحله آخر سوالی از شما پرسیده می‌شود که آیا این انتقال به دوستان و خانواده تعلق دارد یا برای کالا و سرویس است. هرکدام از این موارد کارمزد مختلفی دارد که از دریافت‌کننده‌ی پول کسر می‌شود، بنابراین حتما گزینه درست را وارد کنید تا تراکنش انجام شود.

جایگزین های پی پال را بشناسید

پس از معرفی پی پال و حساب‌های آن، به بررسی رقبای این شرکت می‌پردازیم.

ونمو (Venmo)

ونمو یک اپلیکیشن موبایل و سیستم پرداخت آنلاین است که کارمزد کمتری در مقایسه با پی پل دارد. درآمد این شرکت با دریافت کارمزد ارسال پول از طریق کردیت کارت و نقل‌وانتقالات فوری تامین می‌شود. همچنین تراکنش‌های فوری رایگان هستند و ونمو به‌خوبی با کاربران خود در تعامل است.

مسترکارت (Mastercard)

مسترکارت یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت پرداخت است. آنها مردم، کسب‌وکارها و دولت‌ها را از سرتاسر جهان به یکدیگر متصل کرده و تراکنش‌هایی ساده و ایمن را برای کاربران به ارمغان آورده‌اند. Mastercard دومین شبکه پرداخت بزرگ است که درآمد گسترده‌ای از کارمزدها دارد. این شرکت نیز امکان ساخت حساب‌های شخصی و تجاری را برای کاربران فراهم کرده و محصولات مختلفی دارد. برای خرید مستر کارت مجازی، می‌توانید از وال پی استفاده کنید. وال پی این محصول را با تحویل آنی برای شما فراهم کرده تا با مناسب‌ترین قیمت و در سریع‌ترین زمان ممکن کارت خود را تحویل بگیرید.

مسترکارت

ویزا (Visa)

ویزا یکی از رهبران صنعت پرداخت است که امکان انجام تراکنش در سرتاسر جهان را برای کاربران خود فراهم کرده است. این شرکت علاوه‌بر حساب‌های شخصی و تجاری، ابزارهای متعددی برای کاربران فراهم کرده و یکی از سه شرکت بزرگ صنعت پرداخت است. از محصولات Visa می‌توان برای خرید، انتقال پول، دریافت درآمد و … استفاده کرد. اگرچه امکان استفاده از ویزا کارت‌های فیزیکی برای کاربران ایرانی ممکن نیست اما می‌توان با استفاده از ویزا کارت مجازی پرداخت‌های خارجی را انجام داد. وال پی امکان خرید ویزا کارت مجازی در موجودی‌های مختلف را برای شما فراهم کرده تا کارت خود را با قیمتی مناسب تحویل بگیرید.

ویزا کارت

وال پی؛ امن‌ترین واسطه برای شارژ حساب کاربری پی پال

اگرچه روزبه‌روز محدودیت‌های کاربران ایرانی بیشتر می‌شود اما با وال پی این امکان برای شما فراهم شده تا این محدودیت‌ها را در بزنید! با استفاده از خدمات ما می‌توانید به‌راحتی و بدون نگرانی از ترسِ استفاده از مدارک جعلی و مسدود شدن اکانت، حساب پی‌پال خود را شارژ کنید. همچنین با وال پی می‌توانید تمام پرداخت‌های ارزی خود را در کمترین زمان ممکن انجام دهید و نگران محدودیت‌ها نباشید.

معرفی پی پال؛ یک برنامه برای تمام نیازهای شما

با استفاده از پی پال می‌توانید به جهان خارج از ایران متصل شوید، از سایت‌های خارجی خرید کنید و پرداخت‌های ارزی خود را انجام دهید. PayPal تمام نیازهای شما برای انجام پرداخت‌های بین‌المللی را پوشش می‌دهد اما توجه کنید که این شرکت به ایرانیان خدمات نداده و باید از واسطه‌ها استفاده کنید. وال پی در کنار شماست تا به‌راحتی حساب پی پال خود را شارژ کنید و دغدغه‌ای نسبت به محدودیت‌ها و مشکلات نداشته باشید. شما چه تجربه‌ای از ساخت حساب پی پال دارید؟ لطفا تجربه‌های ارزشمند خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا