سرگرمی

لینکدین چیست؟ راهنمای استفاده و ساخت حساب کاربری لینکدین

یکی از ویژگی‌های زندگی در عصر ارتباطات، افزایش روزافزون تعداد شبکه‌های اجتماعی است. بسیاری از این شبکه‌ها سبک و ویژگی‌های خاص خود را دارند و به همین دلیل، استقبال مردم از بعضی آن‌ها بیشتر و البته ماندگارتر است. برای مثال، یکی از حرفه‌ای‌ترین شبکه‌ها برای به اشتراک گذاشتن دستاوردهای تجاری، ارتقاء موقعیت شغلی و یا پیدا کردن نیروی کار، لینکدین است که با بیش از بیست سال سابقه، هنوز از محبوبیت بالایی در میان کاربران برخوردار است.

تاریخچه‌ی لینکدین

لینکدین یکی از قدیمی‌ترین شبکه‌های اجتماعی اینترنتی است، حتی قدیمی‌تر از پلتفرم‌های محبوبی مثل فیس‌بوک و توئیتر. ایده‌ی شکل‌گیری لینکدین در سال ۲۰۰۲، توسط رید هافمن که از اعضای هیئت مدیره‌ی پی‌پال و مدیر ارشد عملیات آن بود، رقم خورد. دغدغه‌ی اصلی او این بود که بتواند به کمک اینترنت راهی برای متصل کردن متخصصان حوزه‌ها‌ی مختلف از سراسر دنیا را پیدا کند.

هافمن تا سال ۲۰۰۳ ایده‌ی خود را با لینکدین اجرایی کرد و تنها یک سال از راه‌اندازی این پلتفرم گذشته بود که تعداد اعضای آن به یک میلیون نفر رسید. اوایل راه، خود رید هافمن هم از حضور این تعداد کاربر متعجب شده بود، چرا که در سال ۲۰۰۴ استفاده از شبکه‌های اجتماعی هنوز آنقدری باب نشده بود که این میزان از استقبال را در پی داشته باشد. اما به‌هرحال، این اتفاق افتاده بود و علاوه بر شگفت‌انگیز بودنش، برای هافمن بسیار هم خوشحال کننده بود.

فراموش نکنید که لینکدین واقعاً هم منحصربه‌فرد بود؛ یک شبکه‌ی اجتماعی در حدود ۲۰ سال پیش که به کاربران اجازه می‌داد افراد حرفه‌ای در هر حوزه‌ای را پیدا کرده و با آن‌ها در ارتباط باشند. این وجه تمایز به لینکدین اجازه داد زمانی که بزرگترین غول‌های شبکه‌های اجتماعی هم روی کار آمدند، همچنان بی‌ سروصدا به کار خودش ادامه دهد. همین موضوع باعث شد سرمایه‌گذاران هم برای رشد بیشتر این شرکت، به سرمایه‌گذاری ترغیب شوند و به توسعه‌ی بهتر و متمرکزتر لینکدین فکر کنند. در نهایت مایکروسافت در سال ۲۰۱۶ لینکدین را خرید و هم‌اکنون این پلتفرم هم از طریق سایت در دسترس است و هم به یکی از بهترین اپلیکیشن های آیفون و گوشی‌های اندرویدی تبدیل شده است.

اپلیکیشن لینکدین

ویژگی‌های سایت لینکدین

لینکدین کاربران خود را تشویق می‌کند که با دیگر متخصصان و همین‌طور سایر شرکت‌ها، در ارتباط باشند. در نتیجه این امکان را در اختیار آنان قرار داده که به کمک دکمه‌ی Connect با یکدیگر شبکه‌سازی کنند. ضمن اینکه برای افرادی که ممکن است آن‌ها را نشناسید یک گزینه follow قرار داده که ابتدا آن‌ها را دنبال کنید و بعد از وارد کردن آدرس ایمیل، امکان برقراری ارتباط با آن‌ها را پیدا کنید. ویژگی مهم دیگر لینکدین، امکان ارسال پیام خصوصی است. کاربران می‌توانند علاوه بر انتشار عمومی نظرات خود، از طریق قابلیت لینکدین InMail برای یکدیگر پیام خصوصی ارسال کنند.

لینکدین InMail چیست؟

InMail یک سیستم پیام‌رسانی منحصربه‌فرد و مخصوص لینکدین است که به کاربران اجازه می‌دهد با دیگر افرادی که خارج از شبکه‌ی آن‌ها هستند، تماس بگیرند. البته توجه داشته باشید که این سیستم تنها در لینکدین پریمیوم و در بسته‌های تجاری لینکدین در دسترس است و برای کسانی که به دنبال کار کردن با یک صنعت رقابتی هستند، بهترین گزینه برای ایجاد ارتباطات حرفه‌ای به حساب می‌آید.

InMail در لینکدین

آشنایی با لینکدین پریمیوم

لینکدین پریمیوم طرح پولی لینکدین و مبتنی بر سرویس اشتراکی است. لینکدین از کاربران خود دعوت می‌کند که قبل از امضای قرارداد اشتراک ماهانه که هزینه‌ی آن از ۳۹.۹۹ دلار در ماه شروع می‌شود، از این سرویس به مدت ۳۰ روز و به صورت آزمایشی استفاده کنند.

البته توجه داشته باشید که لینکدین پریمیوم طرح‌های مختلفی دارد و امتیازات و ویژگی‌های آن به نوع حسابی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. به‌طور کلی، امتیازات ویژه‌ی لینکدین پریمیوم عبارت‌اند از: جستجو و مرور خصوصی، دادن بینش و اطلاعات به فرد متقاضی، امکان دیدن افرادی که از پروفایل شما بازدید کرده‌اند و دسترسی نامحدود به لینکدین لرنینگ.

لینکدین پریمیوم

لینکدین لرنینگ چیست؟

در سال ۱۹۹۵ فردی به نام لیندا وینمن، برای پشتیبانی از کلاس‌ها و کتاب‌های خود، یک پلتفرم آموزش آنلاین به نام Lynda.com را راه‌اندازی کرد. در آن زمان، یعنی چیزی حدود ۲۸ سال پیش، یادگیری آنلاین به اندازه‌ی امروز محبوب نبود اما سایت لیندا توانست خیلی زود، به یک سرمایه‌گذاری بسیار موفق تبدیل بشود.

در سال ۲۰۱۵ لینکدین سایت Lynda را خرید و توانست دامنه‌ی خود را از یک شبکه‌ی اجتماعی کسب‌وکار گسترده‌‌تر کند. Lynda.com به لینکدین لرنینگ تبدیل شد و امروز به عنوان یکی از بزرگترین پلتفرم‌های یادگیری آنلاین و به عنوان دوره آموزشی لینکدین لرنینگ در سراسر جهان شناخته می‌شود.

دوره‌های آموزشی موجود در این سایت که تعدادشان بیش از ۱۶۰۰۰ است، در سه دسته‌ی کلی خلاقانه، تجاری و کسب‌وکار قرار می‌گیرند. دوره‌های جدید هفته به هفته اضافه می‌شوند تا از به‌روز و معتبر بودن اطلاعات به اشتراک گذاشته شده، اطمینان حاصل شود. ضمن اینکه مدرسان این دوره‌ها، همگی از متخصصین حوزه‌های خود محسوب می‌شوند و موضوعاتی که برای یادگیری ارائه می‌شوند، سطوح اطلاعاتی مختلفی را پوشش می‌دهند. نکته‌ی مهمی که در خصوص لینکدین لرنینگ وجود دارد این است که بعد از اتمام هر دوره، کاربر گواهینامه‌ای دریافت می‌کند که به پروفایل لینکدین او اضافه می‌شود، و این موضوع می‌تواند در ارتقاء و یا پیدا کردن یک شغل جدید نقش بسیار مؤثری داشته باشد.

لینکدین لرنینگ

محتوای لینکدین

همان‌طور که انتظار می‌رود، پروفایل کاربران و همینطور محتوای سایت لینکدین عمدتاً حول محور اهداف و دستاوردهای شغلی و تحصیلی افراد قرار داد. هر یک اعضای LinkedIn می‌تواند وضعیت شغل فعلی، تجارب کاری، پیشینه‌ی تحصیلی، مهارت‌ها و علایق خود را در پروفایلش قرار دهد. اغلب اوقات کاربران اتفاقات مهمی مثل دستاوردها یا نقاط عطف مهم شغلی و تحصیلی خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند. مجموعه‌ی این اطلاعات و محتواها به استخدام کنندگان و کسانی که دنبال کار می‌گردند کمک می‌کند تا در کمترین زمان ممکن، پاسخ بسیاری از پرسش‌های خود را به دست آورند و راحت‌تر تصمیم‌گیری کنند.

نحوه‌ی ایجاد حساب کاربری در لینکدین

برای ایجاد حساب کاربری لازم است که ابتدا وارد سایت لینکدین شوید. سپس:

۱. به صفحه‌ی ثبت‌نام لینکدین بروید

۲. نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل و پسورد خود را وارد کنید.

توجه کنید که در این قسمت لازم است که حتماً نام واقعی خودتان را بنویسید و استفاده از نام شرکت یا نام مستعار، مجاز نیست. همچنین از آدرس ایمیلی که مربوط به یک دفتر، یک موقعیت یا وظیفه‌ی خاص است استفاده نکنید.

۳. روی گزینه‌ی Join now کلیک کنید.

۴. سایر مراحل را نیز مطابق با دستورالعمل خواسته شده تکمیل کنید.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که می‌توانید با استفاده از حساب گوگل و Apple ID خود نیز در لینکدین حساب بسازید، که در این صورت نیازی به وارد کردن پسورد نیست.

ثبت نام در لینکدین

مزایا و معایب لینکدین برای پیدا کردن کار

جالب است بدانید که روزانه، حدود ۲۵ میلیون پروفایل در لینکدین، توسط کارفرماها و به منظور استخدام، بررسی می‌شود! این رقم در نوع خودش بسیار چشمگیر است و درحقیقت نشان می‌دهد که این پلتفرم چه بستر مناسبی را برای پیدا کردن شغل فراهم کرده. اما با این وجود، لازم است مثل هر پدیده‌ای دیگری به این موضوع هم نگاه واقع‌بینانه‌ای داشت و مزایا و معایبش را در کنار هم بررسی کرد.

مزایای داشتن پروفایل لینکدین

یکی از مهم‌ترین مزایای لینکدین، آموزش‌ها و نشان‌های جوایزی است که به افراد حرفه‌ای ارائه می‌دهد و به این ترتیب آن‌ها را در معرض گزینه‌های شغلی بهتری قرار می‌دهد. رو به افزایش بودن تعداد کاربران لینکدین، خود به این معناست که می‌توان هر روز، با افراد و مشاغل جدیدتر در ارتباط بود. با این وجود، مزایای بیشتری هم وجود دارند که می‌توانیم به صورت دقیق‌تر و جزئی‌تر به هرکدام بپردازیم:

  • لینکدین به شما فرصت پیدا کردن افراد حرفه‌ای هم‌فکر با خودتان را می‌دهد

در این شبکه‌ی اجتماعی گسترده، میلیون‌ها فرد حرفه‌ای و متخصص در زمینه‌ی مشاغل مختلف حضور دارند که آماده‌ی کمک کردن و مشاوره دادن به همکاران خود هستند. درواقع یکی از مهم‌ترین مزایای لینکدین، امکان ایجاد یک شبکه‌ی ارتباطی گسترده در مدت زمانی کوتاه است. خود این اتفاق یک راه خیلی خوب برای دیده شدن و به چشم آمدن است! مخصوصاً اگر دنبال تغییر شغل باشید یا قصد داشته باشید با پیدا کردن مشتریان و تأمین‌کنندگان جدید، کسب‌وکار خود را گسترش دهید.

  • لینکدین می‌تواند یک منبع خبری مهم در حوزه‌ی کسب‌وکار شما باشد

حضور در لینکدین یکی از بهترین راه‌ها برای مطلع شدن از اخبار روز صنایع مختلف است. علاوه‌براین، لینکدین می‌تواند بخشی از استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی شما باشد. در نتیجه، مکان خیلی خوبی برای تحت تأثیر قرار دادن مشتریان بالقوه به حساب می‌آید.

  • به کمک لینکدین می‌توانید مشاغل مرتبط با تخصص خودتان را پیدا کنید

آمارها نشان می‌دهد که بیش از ۵۷ میلیون شرکت در لینکدین فهرست شده‌اند و هرماه بیش از ۲۱۰ میلیون درخواست شغلی از طریق همین پلتفرم ارسال می‌شود. ضمن اینکه در هر دقیقه، ۴ نفر به کمک لینکدین استخدام می‌شوند! پس اگر به دنبال فردی با مهارت‌های خاصی هستید، یا اگر دنبال شغلی با ویژگی‌های مشخصی می‌گردید، لینکدین می‌تواند محل خوبی برای پیدا کردن گمشده‌ی شما باشد!

ایجاد شبکه‌ی ارتباطی با لینکدین
  • کمپین‌های ایجاد شغل در لینکدین از مزایای اصلی این پلتفرم برای بازاریاب‌ها هستند

لینکدین این امکان را فراهم آورده که به کمک تبلیغات پولی، دستیابی به مشتریان یا متخصصان صنایع مختلف، راحت‌تر شود. در نتیجه، فرصت بسیار خوبی را برای آژانس‌های بازاریابی، مقام‌های دولتی، و حتی کسب‌وکارهای بزرگ و پیشرفته فراهم آورده تا تنها به رشد ارگانیک دهان به دهان تکیه نکنند و پایگاه‌ مشتریان خود را با روش‌های سریع‌تری گسترش دهند.

  • لینکدین یک بستر یادگیری یکپارچه است

لینکدین تلاش کرده تا به یک بستر یادگیری یکپارچه تبدیل شود. شما در این پلتفرم می‌توانید دنبال کار بگردید، شبکه‌سازی کنید، کسب‎‌وکار خود را توسعه دهید و در مورد نحوه‌ی بازاریابی آن اطلاعات کسب کنید. برای مثال جالب است بدانید که در سال ۲۰۱۶، ۲۰۰ میلیون کاربر تنها برای دریافت آموزش در مورد صنعت خود، یا افزایش اطلاعات خود در راستای پیشرفت حرفه‌ای، از این سایت بازدید کردند.

معایب و نکات منفی لینکدین

باوجود اینکه لینکدین یک شبکه‌ی گسترده از مشاغل گوناگون است و این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا با افراد مختلف شبکه‌سازی کنید، شما نمی‌توانید از قانونی و موثق بودن یا نبودن برخی از آن‌ها، اطمینان کامل کسب کنید. برخی دیگر از معایب لینکدین نیز نیاز به بررسی بیشتری دارند تا در کنار محاسن آن، دیدگاه کامل‌تری به شما بدهد:

  • لینکدین برای حوزه‌ی تخصصی کسب‌وکار طراحی شده است

یکی از ایراداتی که برخی از افراد از لینکدین می‌گیرند این است که این پلتفرم به اندازه‌ی شبکه‌هایی مانند فیس‌بوک یا توئیتر سرگرم‌کننده نیست. اما نکته همینجاست که لینکدین با همین هدف طراحی شده و در تلاش است که در راستای تمایز زندگی شخصی از زندگی حرفه‌ای افراد گام بردارد.

  • پیام‌های اسپم (هرزنامه‌ها) از مهم‌ترین معایب لینکدین هستند

با وجود فیلتری که برای این پیام‌ها در لینکدین طراحی شده، اما این فیلتر بسیاری از پیام‌های اسپم را از دست می‌دهد و این موضوع برای کسی که بخواهد بر روی توسعه‌ی شبکه‌ی خود و برقراری ارتباط با مشتریان جدید کار کند، می‌تواند بسیار خسته کننده باشد. ضمن اینکه در همین فضای تخصصی و حرفه‌ای هم، بسیاری از اوقات مزاحمت‌هایی پیش می‌آید که به نوبه‌ی خود بسیار آزاردهنده است.

پیام‌های اسپم در لینکدین
  • در لینکدین برای کاربران رایگان محدودیت‌هایی ایجاد شده است

باوجود اینکه کاربران رایگان لینکدین از امکانات زیادی برخوردار هستند، اما امکانات کاربران لینکدین پریمیوم خیلی بیشتر است و وجه منفی ماجرا اینجاست که هزینه‌ اکانت‌های پریمیوم خیلی بالاست! برای مثال، کاربران رایگان امکان ایجاد تبلیغات پولی را ندارند و همین موضوع توانایی آن‌ها را برای دستیابی به مخاطبان‌ گسترده‌تر، محدود می‌سازد.

  • بهبود حساب کاربری در لینکدین مستلزم صرف زمان است

باوجود اینکه وقت گذراندن در لینکدین می‌تواند اتفاق مفیدی باشد، اما مدیریت و پیگیری آن همیشه آسان نیست. برای مثال؛ فرض کنید که دائماً پیام یا درخواستی از سایر کاربران دریافت کنید و مجبور باشید به آن جواب بدهید. به همین دلیل بسیار مهم است که اگر برای پیشرفت مسیر شغلی خود روی لینکدین حساب باز می‌کنید، حواستان به مدیریت زمانی که صرف این پلتفرم می‌کنید هم باشد!

متصل ماندن به شبکه‌ی حرفه‌ای‌ها

یکی از جذاب‌ترین پیامدهای زندگی در دنیایی که اینترنت در آن حرف اول را می‌زند، امکان ایجاد ارتباطات گسترده با مردم مختلف است. در میان انبوهی از شبکه‌های اجتماعی متنوع که اغلب سعی دارند با تکیه بر تفریح و سرگرمی، کاربران را به گسترش ارتباطات تشویق کنند، لینکدین سال‌هاست که بی‌حاشیه به هدف اصلی خودش که شبکه‌سازی حرفه‌ای در دنیای تخصص‌های مختلف است ادامه می‌دهد و همین موضوع به محبوبیت روزافزونش کمک کرده. حالا بسیاری از افراد به کمک این شبکه‌ی اجتماعی با شغل‌های جدید آشنا می‌شوند، شغل‌های بهتری پیدا می‌کنند، کسب‌وکار خود را گسترش می‌دهند، فرصت‌هایی برای مهاجرت شغلی پیدا می‌کنند، از افراد متخصص در حوزه‌ی خودشان راهنمایی می‌گیرند و از همه مهم‌تر؛ دوستان جدیدی پیدا می‌کنند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا