نرم افزار و اپلیکیشن

تریدینگ ویو چیست؟ آموزش جامع تریدینگ ویو به زبان ساده

تریدینگ ویو از نان شب برای تریدرها واجب‌تر است، پلتفرمی حیاتی که یادگیری نحوه استفاده از آن یکی از پایه‌های تبدیل شدن به یک تریدر ماهر است. در TradingView می‌توانید خط روند بکشید، الگوها را پیدا کرده و هر نموداری را تحلیل کنید. با این حال امکانات این پلتفرم همه‌کاره به این چند مورد محدود نمی‌شود و به یک آموزش کامل نیاز دارد. بنابراین در مقاله امروز قصد داریم تا به صفر تا صد آموزش تریدینگ ویو بپردازیم و به سوال تریدینگ ویو چیست پاسخ بدهیم. با ما در بلاگ وال پی همراه باشید.

تریدینگ ویو چیست؟

فرقی نمی‌کند که حرفه‌ای باشید یا مبتدی، یک معامله‌گر برای انجام تحلیل تکنیکال به ابزارهای قدرتمند نیاز دارد. تریدینگ ویو در سال ۲۰۱۱ و در ایالات اوهایو با دغدغه‌ی رفع نیازهای معامله‌گران متولد شد و حالا طی سال‌ها فعالیت بیش از ۵۰ میلیون کاربر فعال از سرتاسر جهان دارد و از رمز ارزهای متعدد، سهام‌های مختلف، طلا و خلاصه تمام دارایی‌ها پشتیبانی می‌کند.

لوگو تریدینگ ویو

Tradingview نه‌تنها امکان استفاده از اندیکاتورها و نمودارها را برای شما فراهم کرده بلکه می‌توانید نمودار و اندیکاتور خود را بسازید و دارایی‌های مالی را تجزیه‌وتحلیل کنید. این پلتفرم همه‌کاره کاملا مبتنی بر مرورگر است و نیازی به دانلود ندارد اما در صورت تمایل می‌توانید برنامه موبایل آن را برای سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS دانلود کنید. در تریدینگ‌ویو علاوه‌بر تحلیل، می‌توانید ایده‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید یا از تحلیل‌های آنها استفاده کنید. اگرچه امکان تحلیل همه ارزها در نسخه پایه تریدینگ ویو برای همه کاربران فراهم شده اما نسخه‌های اشتراکی در طرح‌های مختلف امکانات بیشتری دارند که با استفاده از پرداخت ارزی می‌توانید آنها را خریداری کنید. اما آیا با پرداخت ارزی، چالش‌ها و بهترین راه‌های انجام آن آشنایی دارید؟ توصیه می‌کنیم مقاله آشنایی با پرداخت ارزی چیست را بخوانید تا به‌طور کامل با این مفهوم مهم آشنا شوید.

مزایای تریدینگ ویو چیست؟

تریدینگ ویو به‌عنوان یک پلتفرم جامع همواره قصد داشته تا تمام نیازهای تحلیل‌گران را برطرف کرده و به آنها در مسیر حرفه‌ای شدن کمک کند. این پلتفرم مزایایی دارد که به شرح زیر هستند:

  • امکان دسترسی با هر دستگاه و مرورگری و عدم نیاز به نصب نرم‌افزار
  • عضویت رایگان برای دسترسی تمام افراد
  • سازگاری با بسیاری از صرافی‌های معتبر جهان از جمله بایننس
  • امکان شخصی‌سازی گسترده
  • زبان برنامه‌نویسی Pine Script که با استفاده از آن می‌توانید اندیکاتور شخصی خود را ایجاد کنید.
  • پشتیبانی از طیف وسیعی از دارایی‌ها؛ تریدینگ ویو به ارزهای دیجیتال محدود نمی‌شود.
  • امکان آزمایش استراتژی آسان برای بررسی نحوه عملکرد آن

معایب تریدینگ ویو چیست؟

TradingView یکی از انتخاب‌ها برای تحلیل تکنیکال است و پلتفرم‌های دیگری نیز موجود هستند که بیشتر آنها مجموعه‌ی یکسانی از ابزارها و اندیکاتورها را ارائه می‌کنند. با این حال تریدینگ‌ویو مشکلاتی دارد که از برتری قاطع آن نسبت به دیگر پلتفرم‌ها جلوگیری کرده و عبارتند از:

  • بسیاری از ایده‌های مطرح‌شده در بخش کامیونیتی صرفا یک سری گمانه‌زنی هستند و کیفیت چندانی ندارند.
  • پشتیبانی فقط برای خریداران اشتراک‌ها در دسترس است و کاربران عادی پشتیبانی خاصی دریافت نمی‌کنند.
  • اگرچه تریدینگ‌ویو از صرافی‌های بسیاری پشتیبانی می‌کند اما تعداد آنها کافی نیست و باید بیشتر شود.
  • کاربران اشتراکی امکانات بیشتری دارند که برای مشترکین عادی در دسترس نیست و انجام تحلیل تکنیکال را دشوار می‌کند.
  • برخی از داده‌های تریدینگ ویو مستقیما از بازار مرتبط با آنها نمی‌آیند و از واسطه‌ها دریافت می‌شوند که همین موضوع احتمال خطا را افزایش می‌دهد.

آموزش ثبت‌نام در تریدینگ ویو

در اولین قدم وارد وب‌سایت www.TradingView.com شوید. سپس در گوشه سمت راست روی گزینه Get Started کلیک کنید.

ثبت نام تریدینگ ویو

 پس از آن در مرحله بعدی روی گزینه Sign Up کلیک کنید. در این قسمت می‌توانید فرایند ثبت‌نام را دور زده و با حساب کاربری گوگل، فیسبوک، لینکدین، توییتر، یاهو و اپل ثبت‌نام کرده یا از روش عادی استفاده کنید. برای روش عادی روی گزینه Email کلیک کرده و در صفحه جدید و در کادر اول ایمیل خود را وارد کنید و در کادر دوم رمز عبور را بنویسید.

وارد کردن آدرس ایمیل در TradingView

پس از این دو مورد تیک im not a robot را بزنید و روی Create Account کلیک کنید. در آخرین مرحله باید ایمیل خود را تایید کنید و به همین سادگی، اکانت تریدینگ ویو شما ساخته شد.

آشنایی با رابط کاربری و آموزش تریدینگ ویو

تریدینگ‌ویو در اولین استفاده کمی گیج‌کننده به‌نظر می‌رسد اما بسیار ساده است و آموزش تریدینگ ویو سخت نیست. برای تجزیه و تحلیل بهتر رابط کاربری، عکس زیر را به ۴ قسمت تقسیم کردیم که در ادامه هر کدام از این قسمت‌ها را با شماره مربوطه بررسی می‌کنیم.

رابط کاربری تریدینگ ویو

نوار ابزار ۱

این نوار ابزار شامل تمام ابزارهای ترسیم است که می‌توانید از آنها به‌طور مستقیم در نمودار استفاده کنید. از خطوط ساده گرفته تا پوزیشن‌های لانگ و شورت، نوار ابزار ۱ کاربرد بسیاری دارد. نمودار یک ارز را باز کنید تا با کلیک روی هرکدام از موارد نوار ابزار ۱ کاربردشان را ببینید. برخی از موارد این نوار ابزار پیشرفته‌تر از بقیه هستند و این مجموعه حاوی مهم‌ترین ابزار است.

نوار ابزار ۲

در این بخش از نوار ابزارها امکاناتی برای تغییر ظاهر نمودار قرار دارد. می‌توانید بین کندل‌استیک‌ها، نمودارهای خطی، نمودارهای ناحیه و … یکی را انتخاب کنید. همچنین یک نوار جست‌وجو در سمت چپ قرار گرفته که می‌توانید با استفاده از آن دارایی نمایش‌ داده‌شده را تغییر دهید. علاوه‌بر این موارد، دیگر ابزار مهم اندیکاتورها و استراتژی‌ها نام دارد، با استفاده از این دکمه‌ی این ابزار می‌توانید اندیکاتورهایی همچون میانگین متحرک را روی نمودار اعمال کنید.

نوار ابزار ۳

تریدینگ‌ویو خدمات کارگزاری ارائه نمی‌دهد اما می‌توانید با استفاده از گزینه Trading Panel در نوار ابزار ۳ به لیستی از آنها دسترسی پیدا کنید و خرید یا فروش خود را انجام دهید. همچنین در این نوار ابزار قادر هستید تا با کلیک روی گزینه Strategy Tester استراتژی خود را تست کنید و عملکرد آن را بسنجید.

نوار ابزار ۴

این بخش عمدتا اخبار و عناصر مرتبط با شبکه‌های اجتماعی را پوشش می‌دهد. با استفاده از ابزارهای این نوار می‌توانید واچ‌لیست خود را شخصی‌سازی کنید، به دیگر کاربران پیام بدهید، ایده‌ها و تحولات را بررسی کنید و به تقویم دسترسی داشته باشید. این نوار طراحی شده تا نیاز شما به پیدا کردن لیست‌ها، داده‌ها و اطلاعات را برطرف کند.

منطقه نمودار

آخرین مورد از این بخش از آموزش تریدینگ ویو، منطقه نمودار است. هنگامی که از ابزارهای مختلف یا اندیکاتورها استفاده کنید، همه چیز در ناحیه نمودار اصلی یعنی مرکز صفحه نمایش داده می‌شود. همچنین اگر ارز را تغییر دهید، نمودار جدید به جای نمودار قبلی پدیدار خواهد شد.

شخصی‌سازی نمودارهای تریدینگ ویو

حالا که با ابزارهای مختلف آشنا شدیم، نوبت به نحوه شخصی‌سازی نمودار در آموزش تریدینگ ویو رسیده است. در این بخش می‌توانید رنگ‌ها، خطوط و محورها را تغییر دهید تا درک بهتری از نمودار داشته باشید. شخصی‌سازی فرایند تحلیل نمودار را آسان‌تر می‌کند و با کلیک راست روی ناحیه نمودار و کلیک روی گزینه Settings به تمام گزینه‌های مورد نیاز خود دسترسی خواهید داشت.

شخصی‌سازی تریدینگ‌ویو

همچنین در این بخش می‌توانید در صورت نیاز نمودار خود را ریست کنید و ایمیل‌های هشدار قیمت را تنظیم کنید. پس از کلیک روی Settings، پنجره‌ی Chart Settings برای شما باز می‌شود و طیف وسیعی از گزینه‌ها در دسترس شما قرار می‌گیرند که هرکدام را معرفی می‌کنیم.

گزینه‌های شخصی‌سازی TradingView

 Symbol

اولین قسمت به شما این امکان را می‌دهد تا شکل کندل‌های چارت را تغییر دهید. هر قسمتی از کندل‌ها را می‌توانید به رنگی که دوست دارید تغییر دهید.

 Status line

استوس لاین برای تغییر در گزینه‌های اطلاعات سمت چپ در بالای نمودار تعبیه شده است. می‌توانید داده‌های OHLC (قیمت باز، بسته، سقف و کف)، دکمه‌های خرید و فروش، کمترین قیمت درخواست، بالاترین قیمت و اسپرد Bid-Ask را تغییر دهید.

 Scales

با این بخش می‌توانید ردیاب‌های موجود در محور سمت راست نمودار را تغییر دهید. به‌عنوان مثال می‌توانید کف و سقف قیمت روز یا شمارش معکوس بسته شدن کندل را اضافه کنید.

 Appearance

این بخش به شما این امکان را می‌دهد تا رنگ پس‌زمینه، رنگ خطوط، محورها و ظاهر دیگر موارد را تغییر دهید.

 Trading

درصورت ورود به حساب کارگزاری یا صرافی، بخش تریدینگ به شما این امکان را می‌دهد تا عناصر بصری را شخصی‌سازی کنید.

 Events

بخش ایونتز از آموزش تریدینگ ویو، گزینه‌هایی برای نمایش سود دارایی، تقسیم و دیگر اتفاقات نمودار را برای شما فراهم می‌کند.

 تغییر تایم فریم

علاوه‌بر تغییر نمای نمودارها، می‌توانید به‌راحتی تایم فریم‌ نمودار را تغییر دهید. برای انجام این کار به نوار بالا بروید و روی دکمه سمت چپ کلیک کنید. حالا فهرستی طولانی از بازه‌های زمانی مختلف از ثانیه تا ماه در دسترس شما خواهد بود. همچنین می‌توانید چند بازه‌زمانی مختلف را به‌عنوان تایم فریم موردعلاقه انتخاب کنید تا در نوار بالا به شما نشان داده شود.

تغییر تایم فریم تریدینگ ویو

توجه کنید که تریدینگ ویو به‌صورت خودکار تغییرات اعمال‌شده‌ی شما را ذخیره کرده و نیازی به هر بار ذخیره‌ی دستی نیست.

آموزش کشیدن خط روند در تریدینگ ویو

خط روند یکی از روش‌های اصلی برای مدل‌سازی تحرکات قیمت و یکی از رایج‌ترین الگوهای نمودار در معاملات نوسانی و روزانه است. بنابراین باید با دقت خاصی این خط را بکشید.

ابزار خط روند

برای اینکار ابزار خط را از نوار ابزار سمت چپ انتخاب کنید. در یک روند نزولی از نقطه اوجی که پیش از کاهش قیمت رخ داده (نقطه ۱) شروع می‌کنیم. روی نقطه آغازین مورد نظر خود کلیک کنید و سعی کنید تا حد امکان بیشترین تعداد قله‌های اوج قیمت را در آن قرار دهید. سپس روی آخرین نقطه کلیک کنید تا خط کشیده شود.

آموزش کشیدن خط روند

نقاط ۱، ۲ و ۳ نقاط مقاومت را نشان می‌دهند. بهتر است خط روند شما حداقل سه نقطه داشته باشد چرا که با دو نقطه احتمال تصادفی بودن روند بیشتر است. نقطه ۴، محل شکست روند است و بدان معناست که باید خط روند جدیدی ترسیم کنید.

اگر قصد دارید تا در یک روند صعودی خط روند بکشید پس خط را از کف قیمت شروع کنید تا در زیر خط کندل‌ها قرار بگیرد. همچنین می‌توانید از ابزار آهن‌ربا در تریدینگ ویو استفاده کنید، با روشن کردن این ابزار، خطوط شما به نقاط  OHLC (قیمت باز، بسته، سقف و کف) می‌چسبند که دقت تحلیل را افزایش می‌دهد.

آموزش کشیدن Pitchfork

چنگال یا Pitchfork یک ابزار پیشرفته‌ است که مفهوم خط روند را توسعه می‌دهد. این اندیکاتور فنی توسط آلن اندرو (Alan Andrew) در قرن بیستم متولد شد و نحوه ترسیم آن بسیار آسان است.

ابزار Pitchfork

برای شروع ابزار Pitchfork را انتخاب کنید. حالا با انتخاب سه نقطه در ابتدا و انتهای روند می‌توانیم چنگال خود را ایجاد کنیم. در مثال زیر می‌بینید که ما با نقطه ۱ شروع کردیم که نوسان کف روند نزولی است. سپس نقطه ۲ به‌عنوان نوسان سقف روند صعودی و در آخر نقطه ۳ را به‌عنوان نوسان کف روند نزولی انتخاب کردیم.

آموزش کشیدن Pitchfork

این نقاط یک شکل چنگال مانند ایجاد می‌کنند که خط بالایی آن از نقطه ۲ امتداد می‌یابد که حاکی از سطح مقاومت است. همچنین خط پایینی از نقطه ۳ امتداد یافته که سطح حمایت را نشان می‌دهد و خط میانی نیز محلی است که انتظار می‌رود قیمت به سمت آن حرکت کند.

در چنگال، خط حمایت مناطق احتمالی خرید و خط مقاومت نقاط فروش را نشان می‌دهد. همچنین می‌توانید در راستای مدیریت ریسک دستور استاپ لاس را درست پایین خط روند قرار دهید. توجه داشته باشید که همچون تمام اندیکاتورها، Pitchfork هم خطا داشته و همیشه مطابق انتظار کار نمی‌کند. با این حال ترکیب آن با دیگر اندیکاتورها و ابزارها نتیجه مناسبی برای شما رقم می‌زند.

انواع اشتراک تردینگ ویو

پس از پاسخ به سوال تریدینگ ویو چیست، به بررسی اکانت‌های اشتراکی آن می‌پردازیم. تریدینگ‌ویو برای مشتریان خود ۴ طرح درنظر گرفته که یکی از آنها رایگان است و امکانات کمتری در مقایسه با دیگر طرح‌ها دارد. همچنین طرح‌های پولی پرو، پرو پلاس و پریمیوم نام دارند که هزینه خرید اشتراک ماهانه‌ی آنها ۱۴.۹۵، ۲۹.۹۵ و ۵۹.۹۵ دلار است. در ادامه هر طرح را با جزئیات آن معرفی می‌کنیم.

طرح‌های اشتراک تریدینگ ویو

بیسیک (Basic)

طرح پایه یا بیسیک تنها نیاز به ثبت‌نام دارد و دسترسی رایگانی به امکانات اساسی برای کاربران درنظر گرفته شده است. به‌عنوان مثال کاربران در این طرح می‌توانند نمودار را باز کنند، تایم فریم آن را تغییر داده و به اطلاعات مالی ۷ سال اخیر دارایی دسترسی داشته باشند.

در این طرح ابزارها و الگوریتم‌های اساسی تحلیل تکنیکال برای کاربر درنظر گرفته شده و می‌توانند از آنها در تحلیل خود استفاده کنند. همچنین API اخبار، داده‌های اقتصادی و تجازی نیز فعال هستند اما برای استفاده از این طرح باید تبلیغ ببینید. همچنین امکان استفاده همزمان از تنها ۳ اندیکاتور در این طرح فراهم شده است.

پرو (Pro)

طرح پرو امکان استفاده از ابزارهای معاملاتی یکپارچه‌تر و قدرتمندتر را برای کاربران فراهم می‌کند و بدون تبلیغات است. همچنین با خرید پرو امکان نوشتن پست برای کاربران باز می‌شود و ۱۴.۹۵ دلار در ماه و ۱۵۵ دلار در سال قیمت دارد. مهم‌ترین ویژگی‌های طرح پرو به شرح زیر هستند.

  • قابلیت استفاده از ۵ اندیکاتور به شکل همزمان در یک نمودار
  • امکان نمایش دو نمودار مختلف به شکل همزمان در یک پنجره
  • امکان تعیین ۲۰ هشدار یا آلارم به شکل همزمان
  • امکان شخصی‌سازی واچ‌لیست‌ها
  • دسترسی به تاریخچه قیمت ۲۰ سال اخیر یک دارایی
  • بدون تبلیغات
  • امکان استفاده از چند واچ‌لیست

پرو پلاس (+Pro)

طرح پرو پلاس امکانات بیشتری به کاربران ارائه می‌دهد و برای تریدرهای حرفه‌ای مناسب‌تر است. با این طرح به انواع نمودارهای روزانه همچون Renko، Kagi، Point & Figure و Line Break دسترسی خواهید داشت. این طرح ۲۹.۹۵ دلار در ماه و ۲۹۹.۴ دلار در سال قیمت دارد و مهم‌ترین امکانات آن موارد زیر هستند.

  • امکان استفاده از ۱۰ اندیکاتور همزمان
  • نمایش ۴ نمودار مختلف به‌طور همزمان در یک پنجره
  • امکان تعیین ۱۰۰ آلارم مختلف در قسمت‌های گوناگون یک یا چند نمودار
  • دریافت گزارش از تحلیل‌ها
  • دسترسی به قابلیت ساخت اندیکاتورهای شخصی
  • قابلیت ترکیب کردن اندیکاتورها

پریمیوم (Premium)

طرح پریمیوم بیشترین امکانات تریدینگ ویو را برای شما فراهم کرده و از باقی طرح‌ها گران‌تر است. با این طرح نه‌تنها به تمام ویژگی‌ها و قابلیت‌های TradingView دسترسی دارید بلکه ویژگی‌های جدید ابتدا برای شما فراهم می‌شوند و تیکت‌های پشتیبانی‌تان اولویت بیشتری نسبت به دیگر کاربران دارند. طرح پریمیوم ۵۹.۹۵ دلار در ماه و ۵۹۹.۴ دلار در سال قیمت دارد و امکانات آن عبارتند از:

  • دسترسی به ۲۵ اندیکاتور مختلف در یک نمودار
  • قابلیت تنظیم ۴۰۰ آلارم به شکل همزمان در نمودارهای مختلف
  • امکان شخصی‌سازی آلارم‌ها
  • امکان استفاده از ۸ نمودار مختلف در یک پنجره
  • قابلیت ذخیره‌سازی پنجره‌ای نامحدود
  • منقضی نشدن آلارم‌ها

نحوه خرید اشتراک تریدینگ ویو به چه صورت است؟

برای خرید اشتراک تریدینگ‌ویو در ایران ۴ راه یعنی استفاده از کارت های بانکی مانند ویزا کارت و مستر کارت، پی پال، ارز دیجیتال و سرویس دهنده های پرداخت سایت های خارجی وجود دارد که در ادامه هرکدام از آنها را معرفی می‌کنیم.

کارت های بانکی و کردیت کارت

اولین راه برای خرید اشتراک‌های TradingView داشتن کارت بانکی و کردیت کارت است. برای داشتن کارت اعتباری باید در یکی از بانک‌های خارجی حساب باز کنید که به علت تحریم‌ها، هیچ بانکی به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهد و اگر پاسپورت کشور دیگری را ندارید پس امکان استفاده از این راه برای شما وجود ندارد. به هر حال در صورت داشتن پاسپورت تنها کافیست تا شماره کارت، تاریخ انقضا و کد CVV را وارد کنید تا پرداخت به‌راحتی انجام شود. برای آشنایی با کردیت کارت‌ و کاربرد مهم آن، مقاله کردیت کارت را بخوانید.

پی پال

پی پال (PayPal) یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های پرداخت است که با استفاده از حساب آن می‌توانید تمام پرداخت‌های ارزی خود را با چند کلیک انجام دهید. اگرچه پی پل به کاربران بیش از ۲۰۰ کشور دنیا خدمات می‌دهد اما متاسفانه ایران یکی از آنها نیست و برای باز کردن اکانت پی پال باید از واسطه‌ها یا مدارک تقلبی استفاده کنید که این کار ریسک چشمگیری دارد چرا که درصورت لو رفتن، حساب مسدود شده و دارایی‌ها توقیف می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با بهترین روش پرداخت ارزی یعنی پی پل، نحوه افتتاح حساب و شرایط استفاده از آن در ایران، مقاله پی پال چیست را مطالعه کنید.

پی پال

ارز دیجیتال

به‌دلیل ماهیت غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال، هیچ‌گونه محدودیتی برای ما کاربران ایرانی وجود ندارد و کسی متوجه هویت شما نخواهد شد. تریدینگ ویو نیز از ۹ ارز زیر پشتیبانی کرده و می‌توانید پرداخت خود را با استفاده از آنها انجام دهید.

  • بیت کوین (BTC)
  • اتریوم (ETH)
  • USDC
  • لایت کوین (LTC)
  • بیت کوین کش (BCH)
  • دوج کوین (DOGE)
  • دای (DAI)
  • تتر (USDT)
  • ماتیک (Polygon)

استفاده از واسطه‌ها

برخی از شرکت‌های واسطه‌ای امکان خرید اشتراک تریدینگ ویو را فراهم کرده‌اند و پس از واریز پول، اشتراک را برای شما تهیه کرده و کد اکانت را تحویل می‌دهند. اگر حوصله دردسرهای مسدود شدن حساب و خرید ارز دیجیتال را ندارید پس پیشنهاد ما این روش است اما نسبت به کلاه‌برداری‌ها آگاه باشید و امن‌ترین پلتفرم را انتخاب کنید. وال پی به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از والکس امکان خرید اشتراک TradingView را برای شما فراهم کرده تا در بستری امن و با خیالی آسوده به یک عضو پریمیوم تریدینگ‌ویو تبدیل شوید.

تریدینگ ویو؛ جهانی از امکانات در دستان تو

تریدینگ‌ویو متولد شد تا تمام نیازهای یک تریدر برای تحلیل تکنیکال را برطرف کند و پس از ۱۲ سال فعالیت می‌توان گفت که این شرکت در دستیابی به اهداف خود موفق عمل کرده است. اگرچه این پلتفرم امکانات فراوانی دارد اما تمام آنها در نسخه رایگان در دسترس نیستند و برای تحلیل بهتر و حرفه‌ای‌تر باید اشتراک پولی را خریداری کنید. تریدینگ ویو در ترید شما همراهان وال پی چه نقشی دارد؟ نظرات خواندنی خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. از اینکه تا پایان مقاله آموزش تریدینگ ویو همراه ما بودید سپاسگزاریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا