تکنولوژی

یوتیوب چیست؟ همه چیز درباره استفاده از پلتفرم تماشای ویدیو Youtube

آدم‌های زیادی عقیده دارند که برای آن‌ها، یوتیوب از کلاس‌های دانشگاه هم مفیدتر بوده و چیزهای بیشتری به آن‌ها آموخته است. حالا اگر شما هم جزو این دسته هستید یا برخلاف دسته اول، در تمام زندگی‌تان بیش از چند بار، این پلتفرم جذاب را باز نکرده‌اید، از شما دعوت می‌کنیم که در این مطلب، همراه ما باشید تا در کنار هم، بررسی کنیم که یوتیوب چیست، کار خود را از کجا آغاز کرد، چه مزایا و معایبی دارد و چطور می‌توانیم از همه امکانات آن استفاده کنیم!

فهرست مطالب

معرفی یوتیوب، جذاب‌ترین پلتفرم آموزش و سرگرمی

لوگو و نام یوتیوب

یوتیوب، یک پلتفرم رایگان به‌اشتراک‌گذاری انواع ویدئو و یک شبکه اجتماعی کامل است. این پلتفرم در سال ۲۰۰۵، توسط سه کارمند سابق کمپانی پی پال، طراحی و ساخته شد. ایده اولیه ساخت یوتیوب، داستان‌های زیادی دارد و سازندگان این پلتفرم می‌گویند که اغلب این داستان‌ها، تنها ترفندهای بازاریابی برای ساخت داستانی جذاب‌تر برای این شبکه اجتماعی هستند و واقعیت ندارند!

داستان پیدایش یوتیوب از هر کجا که آغاز شده بود، تنها یک هدف داشت: انسان‌های عادی بتوانند به‌راحتی فیلم‌های شخصی و معمولی خود را در یک فضای مناسب و جامع، به‌اشتراک بگذارند و دیگر افراد هم به‌سادگی بتوانند به این فیلم‌ها دسترسی داشته باشند.

یوتیوب در همه کشورهای جهان، به جز ۵ کشور چین، ایران، کره شمالی، اریتره و ترکمنستان، قابل دسترسی است. این پلتفرم خارق‌العاده، ماهانه بیش از ۲.۶ میلیارد، کاربر فعال دارد و روزانه، ۱۲۲ میلیون کاربر، در یوتیوب فعالیت می‌کنند.

حالا و با این توضیحات، احتمالا برای شما هم این سوال به‌وجود آمده که در یوتیوب، چه محتواهایی وجود دارند؟ در پاسخ باید بگوییم انواع محتوای ورزشی، آموزشی، سرگرمی، فیلم و سریال، نقد و بررسی، موسیقی و…، در یوتیوب وجود دارند. بیشترین محتوای جست‌وجو شده در یوتیوب، به انواع موسیقی، آهنگ و ترانه اختصاص دارد و محتوای خبری، ورزشی و بازی، در رتبه‌ها بعدی قرار گرفته‌اند.

کاربران می‌توانند پس از ثبت نام در یوتیوب، کانال اختصاصی خود را بسازند، ویدئوهای مختلف را در آن‌جا آپلود کنند و مخاطب جذب نمایند. کاربران عادی هم با استفاده از ایمیل خود، می‌توانند وارد یوتیوب شوند، در کادر سرچ، عبارت یا کلمه مورد نظر خود را جست‌وجو کرده و صدها ویدئو مرتبط با آن عبارت را در نتیجه جست‌وجو ببینند.

در صفحه اول یوتیوب، شما می‌توانید YouTube Short را ببینید که ظاهری مشابه تیک‌تاک و ریلزهای اینستاگرام دارد و برای رقابت با این دو پلتفرم، عرضه شده است. گزینه Subscription، اکانت‌هایی را به شما نشان می‌دهد که پیش از این، آن‌ها را سابسکرایب یا همان فالو کرده‌اید. گزینه Library نیز ویدئوهایی پیشین و سابقه فعالیت‌های شما در این محیط را ثبت می‌کند.

حالا و با این توضیحات ساده برای معرفی یوتیوب، اجازه دهید که تاریخچه این پلتفرم کارآمد و جذاب را با هم بررسی کنیم!

تاریخچه آغاز کار یوتیوب

لوگو و نام یوتیوب

یوتیوب در سال ۲۰۰۵، توسط چاد هرلی، استیو چن و جاوید کریم، طراحی و ساخته شد. در برخی منابع، یک مهمانی شام و در برخی منابع دیگر، جست‌وجوی بی‌نتیجه کریم برای یافتن یک ویدئوی خاص از یک کنسرت، به‌عنوان ایده‌های الهام‌بخش برای ساخت این سرویس شگفت‌انگیز عنوان شده‌اند.

در هر صورت، این سه دوست و همکار، با ایده‌گرفتن از چند سایت مشابه، یک سرویس اختصاصی و قدرتمند ایجاد کردند که در ماه دسامبر سال ۲۰۰۵ و پس از چند بار انتشار نسخه‌های بتا، به‌صورت رسمی کار خود را آغاز کرد. اولین ویدئویی که در این پلتفرم به بازدید یک میلیون دست پیدا کرد، یکی از تبلیغات نایک با حضور رونالدینیو بود.

استقبال بی‌نظیر کاربران، باعث شد که تنها پس از یک سال، میزان بازدید روزانه از این سرویس و ویدئوهای آن، به ۲۵ میلیون برسد. در همین بازه زمانی، روزانه ۲۰ هزار ویدئو جدید نیز آپلود می‌شد و همین محبوبیت فوق‌العاده، به یکی از چالش‌های اصلی سازندگان یوتیوب تبدیل شد.

تا تابستان ۲۰۰۶، تعداد بازدید روزانه به ۱۰۰ میلیون رسید و این رشد غیر قابل کنترل، به مشکلات مختلفی منجر شد. از یک طرف، سازندگان این پلتفرم باید مدام از سرمایه‌گذاران مختلف برای سرمایه‌گذاری بیشتر و خرید منابع سخت‌افزاری قوی‌تر، دعوت می‌کردند. از طرف دیگر، آپلود ویدئوهای رسمی از سایت‌های خبری و دارای کپی‌رایت، باعث شد که این مجموعه با مشکلات حقوقی مختلفی مواجه شود.

پس از آن بود که توسعه‌دهندگان اولیه، در سال ۲۰۰۶ برای فروش پلتفرم خود اعلام آمادگی کردند. در همین حین، گوگل که در سال ۲۰۰۵، نتوانسته بود سرویس اختصاصی ویدئویی برند خود را به جایگاه مد نظرش برساند، این سرویس را خرید. به همین شکل و در سال ۲۰۰۶، یوتیوب به یکی از زیرمجموعه‌های گوگل تبدیل شد.

نکته بسیار جالب این‌جا است که گوگل برای کاهش مشکلات حقوقی، با برخی از بزرگ‌ترین سازمان‌های خبری و رسمی دنیا، برای حق پخش ویدئوهای آن‌ها، وارد مذاکره شد. از آن پس، یوتیوب می‌توانست بدون هیچ مشکلی، ویدئوهای دارای حق کپی‌رایت را هم از برخی منابع معتبر بین‌المللی، پخش کند. این پلتفرم قدرتمند، در مدت کوتاهی توجه همه مردم دنیا را به خود جلب کرد و مزیت‌های بی‌نظیر آن، باعث این استقبال گسترده شد. اگر دقیقا مزایای یوتیوب را نمی‌دانید، بخش بعدی برای شما است!

یوتیوب و مزایای بی‌نظیر آن

این پلتفرم جذاب، مزایای فوق‌العاده‌ای برای همه ما کاربران دارد که برخی از مهم‌ترین آن‌ها، شامل موارد زیر هستند:

امکان استفاده رایگان

آپلود کردن ویدئو، تماشا انواع کلیپ‌ها، ساخت کانال یا دنبال‌کردن اکانت‌های مختلف، کاملا رایگان است و شما برای استفاده از این سرویس، به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیاز ندارید. تنها نکته مهم این است که تماشا ویدئوهای مختلف، با پخش تبلیغات گوناگون، همراه خواهد بود و اگر دوست دارید بدون دیدن تبلیغ، در دنیای بی‌انتهای یوتیوب به جست‌وجو بپردازید، می‌توانید با پرداخت حق اشتراک ماهانه، از سرویس‌های مختلف این پلتفرم استفاده کنید.

استفاده سریع و راحت

لیست ویدئو یوتیوب

یکی از مهم‌ترین مزایای این سرویس جذاب که به محبوبیت هر چه بیشتر آن منجر شد، امکان استفاده سریع و راحت از یوتیوب است. شما برای پخش ویدئوها یا حتی آپلود ویدئوهای شخصی، هیچ کار سختی پیش رو ندارید. فقط کافی است وارد سرویس یوتیوب شده و در کادر جست‌وجو، محتوای مورد نظر خود را بنویسید.

برای آپلود ویدئوها نیز تنها به فشردن دکمه + نیاز خواهید داشت تا از میان گزینه‌های ظاهر شده، گزینه Upload A Video را انتخاب کنید.

امکان کسب درآمد

یکی دیگر از مزیت‌های فوق‌العاده این پلتفرم، امکان کسب درآمد دلاری از آن است. در صورتی که بتوانید ویدئوهای جذاب و پرمخاطب بسازید، کاربران بیشتری به سابسکرایب‌کردن یا همان دنبال‌کردن کانال شما ترغیب می‌شوند، ویدئوهای شما بازدید بیشتری خواهند داشت و پس از آن، درآمدزایی از کانال یوتیوب‌تان آغاز می‌شود.

البته برای رسیدن به مرحله کسب درآمد، کانال شما باید حداقل ۱۰۰۰ سابسکرایبر یا همان فالوور داشته باشد و مجموع بازدیدهای کانال‌تان از مرز ۴ هزار ساعت تماشا ویدئو در فاصله زمانی ۱۲ ماه عبور کند یا در YouTube Short، ویدئوهای شما از مرز ۱۰ میلیون تماشا در بازه زمانی ۳ ماهه، رد شود.

دسترسی جهانی و انتشار گسترده محتوا

از آن‌جا که یوتیوب، پس از گوگل در رتبه دوم لیست پربازدیدترین سایت‌های جهان قرار می‌گیرد، حضور در این پلتفرم و انتشار محتوا در آن، یکی از بهترین روش‌ها برای دسترسی به گسترده‌ترین مخاطب ممکن در تمام دنیا است.

جامع‌ترین سرویس ارائه محتوای آموزشی

بدون شک یکی از اصلی‌ترین مزایای استفاده از یوتیوب، امکان دسترسی به هزاران و حتی میلیون‌ها ساعت محتوای آموزشی رایگان است. فرقی ندارد که می‌خواهید یک هنر تازه بیاموزید یا در فهمیدن یکی از درس‌های مدرسه یا دانشگاه، به مشکل خورده باشید، حتی برای کسب مهارت‌های تازه در شغل خود و یافتن توانایی‌های بیشتر، فقط کافی است سری به یوتیوب بزنید. با جست‌وجوی مهارت، مسئله یا دوره آموزشی مورد علاقه خود، به‌راحتی می‌توانید اطلاعات تازه کسب کرده و حتی از تجربیات برترین اساتید دنیا، استفاده کنید.

ارائه محتوای مناسب برای ساعت‌ها سرگرمی

هر کدام از مردم دنیا، یک سرگرمی خاص دارند و هر کسی، با هر نوع سلیقه و ذائقه‌ای، می‌تواند برای سرگرم‌شدن به یوتیوب سری بزند. تماشای جدیدترین اخبار تکنولوژی یا دیدن بازی گیمرهای مشهور، تماشا جدیدترین ماجراهای دنیای سینما و هنرمندان، دیدن انواع فیلم و سریال یا انیمیشن، تماشا ویدئوهای ورزشی و هزاران حوزه تخصصی دیگر، همه در این پلتفرم امکان‌پذیر هستند. پخش بی‌وقفه انواع ویدئوها، می‌تواند ساعت‌های خالی و ساکت شما را به لحظات جذاب و مفرح روزتان، تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی چیست؟

 معایب یوتیوب چیست؟

یوتیوب مثل همه سرویس‌ها و ابزارهای جذاب و مفید، می‌تواند معایب مختلفی نیز داشته باشد که اغلب آن‌ها، ناشی از استفاده نادرست هستند. برخی از مهم‌ترین معایب یوتیوب، شامل موارد زیر است:

استفاده نامناسب و انتشار محتوای غیر مفید

بدون شک در یوتیوب هم مثل سایر اپلیکیشن‌های مشابه، طیف گسترده‌ای از انسان‌ها با انواع تفکرات، حضور دارند. انتشار محتوای توهین‌آمیز، آزار و اذیت آنلاین دیگر کاربران یا وجود مضامین دارای تبعیض، برخی از مهم‌ترین مشکلاتی است که کاربران در یوتیوب با آن مواجه هستند. هر چند یوتیوب قوانین مختلفی برای حذف و کاهش این محتواها تصویب کرده است و این موارد روزانه در حال بازنگری و حذف از روی سرویس هستند.

افزایش عدم تمرکز کاربران

در هر دقیقه، میلیون‌ها ویدئو در یوتیوب آپلود می‌شوند. بنابراین تنها کافی است وارد یوتیوب شده، یک ویدئو پلی کنید و وارد حلقه‌ای بی‌پایان از پخش انواع ویدئوهای جذاب شوید. این موضوع در همه شبکه‌های اجتماعی دیگر مثل اینستاگرام، توییتر (یا همان X) و… نیز وجود دارد و می‌تواند بخش اعظم زمان کاربران را هدر دهد. هر چند با کمی دقت و برنامه‌ریزی، می‌توانید از ورود به این فرآیند سرگرم‌کننده و در عین حال غیر مفید، جلوگیری نمایید.

تبلیغ‌های موجود در پلتفرم

در صورتی که شما هم ساعت‌ها و ساعت‌ها در سرویس یوتیوب کار کنید و برای یادگیری یک مهارت تازه یا حتی تکمیل پروژه‌های دانشگاهی خود، به محتوای یوتیوب نیاز داشته باشید، بدون شک تماشای تبلیغ‌های ظاهرا بی‌پایان این سرویس، شما را کلافه خواهد کرد.

البته که برای حل این مشکل نیز یک راه‌حل عالی وجود دارد و همه کاربران می‌توانند یک اکانت ویژه این پلتفرم را خریداری کنند. پرداخت این اشتراک، به‌صورت دلاری است و شما در داخل ایران با داشتن اعتبار کافی در گوگل پی یا کیف پول الکترونیکی خود، می‌توانید به‌راحتی حق اشتراک برای استفاده از اکانت‌های ویژه یوتیوب یعنی یوتیوب پرمیوم را به‌دست آورید.

فرآیند سخت کسب درآمد

احتمالا تنها گزینه‌ای را که می‌توانیم به‌عنوان عیب اصلی و واقعی این پلتفرم نام ببریم، مسیر سخت رسیدن به درآمد از طریق کانال‌های یوتیوب است. ساخت و انتشار محتوا در یوتیوب اصلا کار سختی نیست، با وجود این برای جذب مخاطبان و رسیدن به بازدید کافی در طی یک سال، کار دشواری در پیش خواهید داشت.

با این توضیحات، باید بگوییم که بدون شک مزیت‌های این پلتفرم بسیار بیشتر از معایب آن هستند و با معرفی یوتیوب و مزایای آن، شما هم احتمالا با ما هم‌عقیده باشید. نکته دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که یوتیوب، تنها پلتفرم به‌اشتراک‌گذاری نیست و انواع پلتفرم‌های دیگر نیز در این حوزه وجود دارند که در بخش بعدی، به معرفی آن‌ها می‌پردازیم!

رقبای یوتیوب چه پلتفرم‌هایی هستند؟

بدون شک شما هم می‌دانید که در دنیای امروز، انتخاب‌های متعددی برای هر پلتفرم و سرویس در اختیار داریم و این‌جا است که پای رقبای یوتیوب هم به این مطلب باز می‌شود. برخی از مهم‌ترین سرویس‌های مشابه و رقبای اصلی یوتیوب، شامل این موارد هستند:

Vimeo: باکیفیت و تخصصی

ویمیو یکی از قدرتمندترین سرویس‌های به‌اشتراک‌گذاری ویدئو است که ساختمان مرکزی آن در نیویورک قرار دارد. درست مثل یوتیوب، شما می‌توانید در ویمیو انواع ویدئوها را به‌اشتراک بگذارید یا دیگر ویدئوهای کاربران مختلف این پلتفرم را تماشا کنید.

تفاوت اصلی ویمیو با یوتیوب این است که در این پلتفرم، ویدئوها و تصاویر بسیار باکیفیت ۴k، ۸k و HDR وجود دارند. از طرفی، استفاده از این پلتفرم به پرداخت هزینه ماهانه نیاز دارد و بر طبق گفته سازندگان و مدیران Vimeo، این پلتفرم به‌صورت اختصاصی توسط فیلم‌سازان و برای فیلم‌سازان است.

Dailymotion

یکی دیگر از رقبای مشهور یوتیوب، دیلی‌موشن است. این پلتفرم فرانسوی، یکی از بزرگترین سرویس‌های اشتراک ویدئو در دنیا بوده و ویدئوهای جذاب و متنوعی دارد. تفاوت اصلی دیلی‎‎موشن با یوتیوب این است که سرویس Dailymotion قوانین محدودکننده بسیار کمتری نسبت به یوتیوب دارد.

به همین خاطر، افرادی که ویدئوهای آن‌ها به دلایل مختلف در یوتیوب مدام حذف می‌شوند، می‌توانند در این سرویس، فعالیت خود را آغاز کنند. البته باید بدانید که دیلی‌موشن، محتوای بسیار کمتری نسبت به یوتیوب دارد و برای کسانی که به دنبال یک محتوای آموزشی و جامع هستند، استفاده از یوتیوب، انتخاب بسیار بهتری خواهد بود.

Twitch

لوگو توییچ

توییچ یکی دیگر از پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری ویدئو است که یک تفاوت اصلی با همه سرویس‌های مشابه دارد. تمرکز اصلی این پلتفرم، بر استریم بازی‌های ویدئویی است و تمام گیمرهای علاقمند به این بازی‌ها، از حضور در توییچ لذت دوچندان می‌برند.

بیشتر بخوانید: توییچ چیست؟

در صورتی که شما هم می‌خواهید با کاربران حرفه‌ای ویدئوگیم آشنا شوید و درک بهتری از دنیای بازی‌های آنلاین داشته باشید، توییچ پلتفرم مناسبی برای شما خواهد بود. هر چند که گیمرهای مشهوری که می‌توانند با توجه به درخواست مخاطبان خود، ویدئوهای اختصاصی بسازند، در یوتیوب موفقیت بیشتری تجربه خواهند کرد.

ناگفته پیدا است که این سه مورد، تنها بخشی کوچکی از ده‌ها پلتفرم فعال در این حوزه هستند. Metacafe، Vevo، IGTV و انواع پلتفرم‌های دیگر نیز در دنیا وجود دارند که قابلیت‌های متنوع و جذابی در اختیار کاربران می‌گذارند. با وجود همه این پلتفرم‌های فعال، یوتیوب با ارائه سرویس‌های متنوع و جذاب، توانسته گوی رقابت را از همه برباید و اگر با دیگر سرویس‌های یوتیوب آشنایی ندارید، بخش بعدی برای شناخت سرویس‌های اصلی این پلتفرم، به شما کمک خواهد کرد!

سرویس‌های مختلف یوتیوب

در طی سال‌ها فعالیت، یوتیوب سرویس‌های مختلفی به کاربران خود معرفی کرد که هر کدام، بخشی از نیازهای مهم جامعه را پوشش دادند. در حال حاضر مهم‌ترین سرویس‌های گوگل شامل این موارد هستند:

YouTube Kids، سرویس اختصاصی کودکان

یوتیوب کیدز

این سرویس، پس از مشکلات حقوقی این سازمان برای جمع‌آوری داده‌های کودکان زیر سن قانونی، طراحی و راه‌اندازی شد. یوتیوب کیدز ابتدا در سال ۲۰۱۵، به‌عنوان یک اپلیکیشن اندروید و پس از آن iOS، کار خود را آغاز کرد و سپس تا سال ۲۰۱۹، از طریق وب‌سایت نیز در دسترس عموم قرار گرفت.

یوتیوب کیدز با توجه به سن منتخب برای کودکان در زمان راه‌اندازی سرویس برای هر کاربر، تنها محتوای مناسب برای آن اکانت پخش می‌کند. تبلیغات نیز در یوتیوب کیدز با توجه به سن کودکان، تعیین می‌شوند و هیچ اطلاعات مهمی از کاربران این سرویس، ذخیره نخواهد شد. والدین می‌توانند فیلترهای متنوعی برای فرزندان خود مشخص کنند و با وجود تمام این اقدامات، یوتیوب کیدز فضای مناسبی برای حضور بچه‌ها دارد.

YouTube Music، جریان بی‌انتهای موسیقی در یوتیوب

با وجود انواع پلتفرم‌های اختصاصی مثل اسپاتیفای یا اپل موزیک، یوتیوب نیز باید در رقابت بهترین اپلیکیشن‌های موسیقی حضور پیدا می‌کرد و به همین خاطر، در ماه می سال ۲۰۱۸، پلتفرم استریم موسیقی با اسم یوتیوب موزیک، کار خود را به‌صورت رسمی شروع کرد.

YouTube Movie؛ دریچه‌ای کوچک به سینمای جهان

تماشا انواع فیلم‌های به‌روز و جذاب بدون پرداخت حق اشتراک، شبیه رویا به نظر می‌رسد و یوتیوب مووی، این شرایط را فراهم کرده است. البته تعداد فیلم‌های این سرویس، نسبتا کم و محدود هستند و کاربران می‌توانند از میان ۱۰۰ الی ۵۰۰ فیلم، یک گزینه را برای تماشا انتخاب کنند. ماهانه فیلم‌های جدیدی نیز به این سرویس افزوده شده یا از آن حذف می‌شود. البته همه این فیلم‌ها، دارای تبلیغات مختلف هستند و تماشا تبلیغات، هزینه‌ای است که کاربران در ازای دسترسی به این فیلم‌ها، می‌پردازند.

YouTube TV؛ فضای اختصاصی تماشا انواع فیلم، سریال و ریالیتی شو

کاربرانی که می‌خواهند به فیلم‌ها، سریال‌ها و محتواهای مشابه دسترسی داشته باشند، می‌توانند در آمریکا با پرداخت حق اشتراک ماهانه، از یوتیوب تی‌وی استفاده کنند. این سرویس، امکان دسترسی به ۴۰ کانال اختصاصی مشهور در زمینه ورزش، خبر و… را نیز در اختیار کاربران خود می‌گذارد.

YouTube Short؛ رقابتی جذاب با مشهورترین شبکه‌های اجتماعی

لوگو YouTube Short

یوتیوب برای جا نماندن از رقابت با بزرگ‌ترین و مشهورترین شبکه‌های اجتماعی سال‌های اخیر، در سال ۲۰۲۱ سرویس یوتیوب Short را معرفی کرد. کاربران می‌توانند در این سرویس، ویدئوها و کلیپ‌های یک دقیقه‌ای منتشر کنند. به انواع فیلترها دسترسی داشته و در یک فضای جذاب و جدید، با دیگر کاربران تعامل داشته باشند. البته این سرویس، یک پلتفرم مجزا نیست و به‌عنوان یکی از امکانات یوتیوب، در اختیار کاربران قرار گرفته است.

YouTube Premium؛ تماشا جذاب‌ترین محتواها بدون تبلیغات

یوتیوب پرمیوم

پلتفرم و شبکه اختصاصی یوتیوب، با ارائه فیلم‌های منحصر به‌فرد خود و پخش فیلم‌های دیگر کانال‌ها بدون تبلیغات، یکی از جذاب‌ترین سرویس‌هایی است که در سال‌های اخیر، توجه کاربران زیادی را به خود جلب کرده است. یوتیوب پرمیوم، با فراهم‌کردن امکان دانلود و پخش انواع کلیپ‌ها بدون تبلیغ، تجربه کاربران را به شکل فوق‌العاده‌ای بهبود می‌بخشد و بهترین گزینه برای تجربه یک سرویس کارآمد و جذاب است.

حق اشتراک ماهانه این سرویس در سال ۲۰۲۳، ماهانه ۱۳.۹۹ دلار است. اگر شما هم یکی از طرفداران پروپاقرص یوتیوب هستید و روزانه، ساعت‌ها از این پلتفرم استفاده می‌کنید، خرید این اشتراک بدون شک یکی از بهترین اقدامات شما خواهد بود. پس از پرداخت حق اشتراک، می‌توانید به لیست فوق‌العاده‌ای از فیلم‌های اختصاصی یوتیوب یا دیگر فیلم‌های ارائه شده در این سرویس، دسترسی داشته باشید و به‌راحتی از آن‌ها استفاده کنید.

خوشبختانه در ایران نیز می‌توانید از روش پرداخت سایت‌های خارجی، این اشتراک جذاب و کاربردی را بخرید و تجربه بهتری در فضای یوتیوب داشته باشید. اگر درست نمی‌دانید که پرداخت هزینه اشتراک چطور انجام می‌شود، در بخش بعدی اطلاعات لازم را در اختیار شما خواهیم گذاشت!

تجربه‌ای حرفه‌ای در یوتیوب با فعالسازی یوتیوب پرمیوم

خرید اشتراک یا تمدید اشتراک سرویس‌های بین‌المللی، یکی از کارهایی است که انجام آن در ایران با چالش‌های بسیار زیادی همراه خواهد بود. اگر شما هم جزو کاربرانی هستید که می‌خواهید اکانت یوتیوب پرمیوم خود را فعال کنید، احتمالا به‌خوبی می‌دانید که این کار هم با موانعی مثل تحریم و عدم امکان تراکنش مالی از ایران همراه شده است.

برای اینک کار، روش‌های متعددی در اختیار شما قرار گرفته است. می‌توانید کارت‌های اعتباری مجازی خریداری نمایید یا گیفت کارت بخرید. اطلاعات این کارت‌ها، به ایمیل شما ارسال می‌شوند و پس از آن تنها با وارد کردن اطلاعات کارت در بخش خرید، می‌توانید تراکنش‌های خود را انجام دهید.

علاوه بر این، وال پی برای تسهیل تعامل شما با دنیا، امکان ثبت نام در آزمون‌های مختلف را هم برای شما انجام خواهد داد. بنابراین بدون هیچ نگرانی، تنها کافی است نوع سرویس و پلتفرم مورد نظرتان را انتخاب کنید، اکانت وال پی‌تان را فعال کرده و پس از پرداخت حق اشتراک یوتیوب پرمیوم، یکی از کاربران پرمیومِ بزرگ‌ترین پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدئو و دومین موتور جست‌وجوی دنیا شوید. عالی به نظر می‌رسد، نه؟

قدم گذاشتن به دنیای بی‌انتهای ویدئوها در یوتیوب

در حال حاضر، یوتیوب یکی از آشناترین نام‌ها است و همه مردم حداقل یک بار اسم این سرویس جذاب را شنیده‌اند. تا این‌جا، با معرفی یدئوهای مختلف و دسترسی به میلیون‌های محتوای آموزشی، سرگرمی و اخبار و… را در اختیار شما می‌گذارد. برای این کار، فقط کافی است از طریق گوشی همراه خود یا مرورگر وب، وارد یوتیوب شوید. اگر دوست دارید در یوتیوب امکانات بیشتری داشته باشید و بدون دیدن تبلیغات، ساعت‌ها ویدئو تماشا کنید، پرداخت حق اشتراک ماهانه و ورود به دنیای یوتیوب پرمیوم، به شما کمک خواهد کرد. در هر صورت و با هر میزان دسترسی، یوتیوب جذاب‌ترین، کامل‌ترین و گسترده‌ترین فضای ممکن برای یادگیری و سرگرمی را در اختیار تمام انسان‌های دنیا گذاشته است و بدون شک، نباید فرصت استفاده از آن را از دست بدهیم! شما هم با ما موافق هستید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا